Mano Gargždai



Ką lūpdažis ir lūpų spalva sako apie jus?

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Turbūt ir patys žinote, kiek daug reiškia įvaizdis. Kartais užtenka vieno žvilgsnio, vieno momento ir jau galime labai daug pasakyti apie tą žmogų. Tačiau mes patys net nesusimąstome apie tai, kiek daug apie mus sako mūsų išvaizda. Pradedant mūsų apranga, baigiant aksesuarais ar makiažu – visi elementai ant mūsų ir mumyse – skleidžia pasauliui tam tikrą žinutę. Šiame straipsnyje norėtume susitelkti į vieną konkretų įvaizdžio elementą – lūpų dažus ir lūpų blizgius bei panagrinėti, ką jų spalvos sako apie mus.

 

Bespalvis arba skaidrus

Pradėkime nuo spalvos, kuri, iš tiesų, net nėra spalva. Skaidrūs arba bespalviai lūpų blizgiai beveik visada yra populiarūs. Juos dažnai naudoja jaunatvišką įvaizdį formuojančios moterys arba jaunos merginos. Tokia spalva yra universali, kadangi ji ir atspindi skaidrumą bei įvairiapusiškumą. Pasąmoningai tokią spalvą vertinti galima kaip pasitikėjimo savimi ženklą, kad žmogus neturi ko slėpti ir yra patenkintas būdamas savimi. Na, o vyrams blizgančios lūpos dažnai atrodo labai gundančiai, ypač iš arti. Švelniai blizgančios lūpos visada atrodo labai švelnios ir putlios, todėl toks variantas labai tinka vasarą ar dieną, kada norite jaustis labiau pasitikinti savimi.

 

 

Ryški raudona spalva

Klasikų klasika - ryškiai raudona lūpų dažų spalva yra turbūt tas stiliaus elementas, kurį būtų galima pavadinti pačiu moteriškiausiu. Jau kone šimtą metų ryškiai raudoni lūpų dažai yra moterų stalčiuose ir rankinukuose. Raudona spalva simbolizuoja labai daug dalykų, tačiau ant moters lūpų ji gali reikšti viską, nuo A iki Ž. Pradėkime nuo užtikrintumo ir moteriškumo. Raudonai lūpas pasidažiusi moteris visuomet atrodys rimtai, pagarbiai, tačiau tuo pačiu ir grakščiai bei elegantiškai. Raudonai pasidažiusi lūpas moteris nebijo iššūkių, ji nebijo ir išsiskirti iš minios. Tačiau pasąmoningai kitas moteris ir vyrus toks lūpdažis veikia mistiškai gundydamas ir viliodamas sodria spalva bei paslaptinga aura.

Jeigu domina, lūpų dažai iš „Varle“ – bene geriausia kaina internete.

 

Peach arba persikas

Lengvai oranžinė arba persiko spalva patyliukais, bet visuomet yra mėgstamas moterų pasirinkimas. Nors ją dažniausiai renkasi jaunesnio amžiaus moterys ir merginos, tačiau peach spalva visuomet simbolizuoja vasarą, šiltą orą, gerą nuotaiką. Taip pat ir žmogus, kuris pasidažęs lūpas tokia spalva – atrodo nerūpestingas, laisvas, linksmas ir atsipalaidavęs. Į tokį žmogų drąsiai galima kreiptis pagalbos, klausti klausimo, juo pasitikėti. Jeigu norite ką nors sužavėti savo asmenybe, jaunatvišku šarmu ir pozityvumu, rinkitės būtent peach spalvą.

 

Violetinė bei juoda spalva

Nors spalvos yra ganėtinai skirtingos, tačiau juoda ir violetinė, ant moters lūpų, simbolizuoja tą patį. Taip lūpas pasidažiusiai moteriai nesinori stoti skersai kelio. Iš gerosios pusės, aišku.

Violetinė spalva yra kilnumo, monarchų simbolis, o juoda – tamsos spalva. Tačiau abi šios lūpdažių ir lūpų pieštukų spalvos veikia vienodai, kadangi mauve ir juodi lūpų dažai vers aplinkinius jus gerbti bei įvertinti kaip valdingų ir ganėtinai griežtų bruožų moterį. Tokia moteris visuomet atrodo suplanavusi savo veiklą, tačiau paslaptinga ir tuo pačiu labai nenuspėjama. Niekada negali žinoti, ko iš tokio žmogaus tikėtis, tačiau tikrai nesinori konfrontuotis, todėl kai jie kalba – jų reikia klausyti.

Jeigu norite pasąmoningai įtikinti daugiau žmonių (neformalioje aplinkoje) jūsų klausyti – rinkitės būtent tokius lūpų dažus.

 

Kiti, ryškūs atspalviai

Atmetus persikinę spalvą, kitos ryškios spalvos, įskaitant ir rožinę – yra žaismingos, unikalios bei labai savitos. Jeigu renkatės matinį ir tamsesnį atspalvį, reikia visuomet gretinti jį su artimiausia bazine spalva, kad geriau suprastumėte, ką apie jus galvos aplinkiniai. Tiek įvairių spalvų lūpų dažai, tiek lūpų pieštukai iš https://www.varle.lt/lupu-piestukai/ gali būti labai įvairūs.

Žalia, mėlyna, geltona – fantazijai ribų nėra. Tą matys ir aplinkiniai. Jie turėtų paslapčiomis jus stebėti ir bandyti išsiaiškinti, kas gi vyksta šio žmogaus galvoje. Kūrėjams, menininkams ar tiesiog, labai savitoms asmenybėms verta išmėginti tokius lūpdažius, kadangi moteris, nebijanti išsiskirti – labai patrauklus žmogus ir sektinas pavyzdys kitiems.

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 166 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,