Mano Gargždai



Čiužiniai turi suteikti komfortą ir leisti jaustis lovoje laisvai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Praktiškas čiužinys, puikiai atitinkantis jūsų kūno formas, užtikrina patogų poilsį, ramų ir kokybišką miegą. Dauguma čiužinių gamybos proceso yra kruopščiai rankų darbo. Visi čiužiniai gaminami atsižvelgiant į individualių klientų poreikius ir pageidavimus. Gamybos procesas yra individualizuotas, todėl vienu metu gaminamas tik vienas čiužinys. Tai leidžia pasiekti ir užtikrinti nepriekaištingą čiužinio kokybę ir aukščiausią komforto lygį.

 

Kodėl verta rinktis 140X200 čiužinį? Kokie tokio čiužinio privalumai?

UAB „Relax čiužiniai“ siūlo įvairių tipų čiužinius pas juos galite įsigyti lietuvišką čiužinį, atitinkantį kiekvieno skonį: įvairaus dydžio žmonėms, mėgstantiems minkštumą ir turintiems stuburo problemų. Siūlo minkštus, vidutiniškai minkštus ir kietus čiužinius. Juose gali būti sumontuota kišeninė spyruoklių sistema, dar vadinama „POCKET“ arba dviejų spyruoklių sistema vadinama „MULTIPOCKET“. Taip pat galite pasirinkti itin patogius ir populiarius viskoelastinius, poliuretano putų ir spyruoklinius čiužinius. 140X200 čiužinį galite užsakyti internetinėje RELEX parduotuvėje.

 

Nerūpestingas miegas jūsų didžiausias noras?

140X200 čiužinys puikiai sugeria judesius ir tolygiai paskirsto miegančiojo svorį. Tai reiškia, kad kitoje čiužinio pusėje nejausite judesio ar blaškymosi ir išvengsite nemalonaus pabudimo vėlai naktį. Ergonomiškas čiužinio dizainas garantuoja puikų kūno palaikymą, nesukeliant jokių spaudimo taškų ir spaudimo jūsų raumenims ir sąnariams.

Lietuvos kokybės užtikrinimas. Esame Lietuvos įmonė, kruopščiai reguliuojame ir prižiūrime visus gamybos procesus. Investuojame į pažangiausius čiužinius ir čiužinių gamybos technologijas, kad mūsų klientai galėtų mėgautis moderniais, aukštos kokybės produktais už itin palankias kainas! Sveika ir draugiška kokybė yra mūsų pagrindinis prioritetas, todėl kuriant ir gaminant čiužinius atsižvelgiama į klientų pobūdį ir individualius poreikius. Štai kodėl jie turi puikų kvėpavimą ir puikią ventiliaciją. Mūsų čiužiniai nelaiko drėgmės, jie yra apsaugoti nuo dulkių erkučių, todėl tinka jautriems ir alergiškiems ir net mažiausiems šeimos nariams!

 

Dažniausia klaida renkantis lovą ar čiužinį yra atmestinumas ir nepakankamas dėmesys

Nepakanka tik paspausti paviršių pirštų galiukais ir pabandyti nustatyti, ar čiužinys jums tinka. Jei turite galimybę, nebijokite „išbandyti“ bent 5 čiužinius, išbandykite skirtingas, įprastas miego pozas. Tai leis geriau suprasti, kuris variantas jums patogiausias asmeniškai.

Taip pat naudinga apsispręsti, kaip pasirinkti čiužinį pagal savo miegojimo padėtį, nes žmonėms, mėgstantiems miegoti ant nugaros, dažniausiai rekomenduojama rinktis kietesnį čiužinį, o žmonėms, kurie miega ant šono, rekomenduojama rinktis minkštesnį čiužinį. Žinoma, tai tik pasiūlymai. Dauguma produktų tinka žmonėms, kurie miega įvairiose padėtyse ir yra ypač patogūs gulėti ant šono, ant nugaros ar ant pilvo. Čiužinys puikiai prisitaiko prie kūno judesių ir laikysenos, švelniai palaikydamas. Svarbu suprasti, kad kiekvienas čiužinys yra individualus, taip pat kaip ir žmogus, dėl to kiekvienas turi rinktis pagal save.

Palepinkite save ir savo antrą pusę nauju čiužiniu, juk miegas ir sveikata yra svarbiausi dalykai. Naujas čiužinys išnaikins visus nugaros skausmus ir nejausite antrosios pusės judesių kitoje lovos pusėje.

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 1303 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,