Mano Gargždai



Slengiuose – „Kardiolitos klinikos“ padalinys

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

„Kardiolitos klinikos“ atvėrė duris Lietuvos Vakarų regione – ketvirtasis klinikų padalinys dėl pacientų patogumo įsikūrė Klaipėdos rajone esančiuose Slengiuose, kur šiuo metu jau dirba ilgametę patirtį sukaupę kardiologai, neurologai, urologai ir ginekologai. Ateityje Klaipėdos „Kardiolitos klinikų“ paslaugų spektras plėsis dar labiau.

 

Pasak UAB „Kardiolita“ vadovo Andriaus Kostogriz, „Kardiolitos klinikų“ veikla iki šiol buvo vykdoma trijuose didžiuosiuose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose. Žingsnis atverti naujos klinikos duris uostamiestyje – strateginis sprendimas, siekiant užtikrinti dar geresnį kokybiškų sveikatos priežiūros paslaugų prieinamumą.

„Nuolat matydavome, kad dalis pajūrio gyventojų yra susidomėję mūsų paslaugomis, teikiamomis Vilniuje, Kaune ar Šiauliuose. Visgi iki šiol, norint apsilankyti pas „Kardiolitos klinikų“ gydytojus, klaipėdiečių laukdavo netrumpa kelionė. Dėl to nusprendėme praplėsti savo veiklos teritoriją ir įsteigti kliniką pajūryje, tokiu būdu priartindami mūsų specialistus prie šiame regione gyvenančių žmonių“, – sako A. Kostogriz.

 

Nesunkiai pasieks visi Klaipėdos gyventojai

Naujasis „Kardiolitos klinikų“ padalinys yra įsikūręs Klaipėdos rajone esančiuose Slengiuose. Pasak vadovo, to priežastis – patogi lokacija visiems pajūrio gyventojams.

„Naująjį padalinį lengva pasiekti ne tik iš Klaipėdos, bet ir aplinkinių miestelių ar gyvenviečių. Be to, Slengiuose bei Klaipėdoje jau kuris laikas veikia keturios „MediCA klinika“ šeimos klinikos. Kadangi tiek „Kardiolitos klinikos“, tiek „MediCA klinika“ priklauso tai pačiai įmonių grupei, naujasis „Kardiolitos klinikų“ padalinys leis efektyviau bendradarbiauti šeimos gydytojams bei gydytojams specialistams ir tokiu būdu pajūrio gyventojams užtikrinti tęstinį gydymą, prireikus antrinio lygio aukščiausios kokybės sveikatos priežiūros paslaugų. Tai puiki galimybė gerinti medicinos paslaugų prieinamumą tiek esamiems šeimos klinikos pacientams, tiek tiems, kurie šeimos klinikos pacientais nėra“, – teigia pašnekovas.

Jis pratęsia, kad toks sprendimas klaipėdiečiams leis užtikrinti „Kardiolitos klinikų“ paslaugų tęstinumą kituose miestuose: „Jei po konsultacijos Slengių padalinyje paaiškės, kad pacientui reikalinga operacija, jis turės galimybę atvykti į Vilniaus ar Kauno padalinį. „Kardiolitos klinikų“ tinkle jam bus suteiktos visos reikiamos sveikatos priežiūros paslaugos – nuo konsultacijos iki operacijos ir reabilitacijos.“

 

Ilgametę patirtį sukaupę specialistai

Klaipėdos „Kardiolitos klinikose“ šiuo metu teikiamos kardiologų, neurologų, urologų ir ginekologų konsultacijos, instrumentiniai bei laboratoriniai tyrimai, procedūros. Į pajūryje įsikūrusį padalinį konsultuoti pacientų atvyks specialistai ir iš kitų miestų padalinių. Taip pat planuojama, kad ateityje prie uostamiesčio specialistų komandos prisijungs ir kitų specializacijų gydytojai.

Klinikoje dirbantys medikai – ilgametę patirtį sukaupę ir aukščiausią kvalifikaciją įgiję specialistai, Lietuvos medicinos draugijų bei asociacijų nariai.

„Daugumą tyrimų atliekame tą pačią dieną, o gydytojų specialistų konsultacijoms pacientai gali registruotis bet kuriuo jiems patogiu metu. Tikimės, kad šie privalumai padės užtikrinti dar geresnę Klaipėdos ir Klaipėdos rajono gyventojų savijautą“, – sako UAB „Kardiolita“ vadovas A. Kostogriz.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 404 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,