Mano Gargždai



Nagų priauginimas ir lakavimas: 2022 m. tendencijos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi nuotr. Asociatyvi nuotr.

Sakoma, kad rankos apie žmogų gali pasakyti kur kas daugiau, nei mums atrodo. Manikiūras šiuo metu yra tokia pat svarbi moters įvaizdžio dalis, kaip makiažas, šukuosena ar apranga. Tad šiandien, viskas apie manikiūrą: nagų lakavimą, dailę bei formavimą. Taip pat pristatysime 2022 m. tendencijas.

 

Ilgalaikis lakavimas ir forma 2022-iesiems

Ilgalaikis lakavimas ir nagų priauginimas, kiekvienais metais turi savo tendencijas... Tad šiandien kalbame apie nagų tendencijas 2022 m. Esminės kryptys, į kurias reikėtų atkreipti dėmesį renkantis tiek spalvas, tiek dailes ar efektus yra modernumas, minimalizmas bei tvarumo detalės. 2022-ieji neša stiprią minimalizmo ir tvarumo idėją, kuri kitais metais be abejo bus dominuojanti regis absoliučiai visur. Kalbant apie nagų formą, populiariausios išliks trumpai kirptų, natūralią formą atkartojančių nagų mados. Tačiau norint kiek ilgesnių, galima drąsiai rinktis klasikines, vidutinio ilgio, migdolo formas. Taip pat Amerikoje ypač populiari Stiletto forma, užkariaus ir Europą!

Nagų lakavimas 2022:

•Netikėti akcentai. Kitąmet bus populiaru ant vienspalviai nulakuotų nagų, priklijuoti vienokį ar kitokį netikėtą akcentą: deimančiuką, gėlytę, lipduką ir t. t.

•Gėlės. Šis punktas papildo prieš tai minėtą netikėto akcento tendenciją. Gėlės 2022-aisias taps populiariu piešiniu. O puiku tai, jog kiekviena mergina galės rinktis sau mėgstamiausią augalo spalvą.

 

•Rožinis prancūzas. Prancūziškas manikiūras visuomet išliks klasika. Tačiau kitąmet ekspertai siūlo įnešti moteriškumo ir vietoje įprastos baltos spalvos, nago viršūnę dailinti rožine.

•Juodi nagai. Ši spalva bus madinga būtent žiemos sezonu, todėl sausio-vasario mėnesiais galėsite puoštis būtent šia klasiška spalva.

•Neutralumas. Tai – paprastas, natūralus, tikrosios nago spalvos lakas (dažniausiai nude arba rausvas). Tai papildys minėtą tvarumo ir minimalizmo temą. Toks manikiūras neišsiskirs ir netrauks aplinkinių dėmesio, tačiau nagai išliks dailūs ir tvarkingi.

•Deimančiukai. Jei kadaise, o kartais ir šiomis dienomis, buvo populiaru nagus padailinti keliais deimančiukais, 2022-aisiais bus įprasta jais puošti visus nagus be jokių tarpų.

Na, o kadangi puošiančių savo nagučius ilgalaikiu lakavimu moterų ir merginų vis daugėja, akivaizdu, kad manikiūro kursai – ideali dovana apie tokį darbą svajojančiai merginai. „Pegasas“ knygynas taip pat siūlo įvairias knygas žinioms įgyti ar atnaujinti, todėl kiekviena meistrė gali tobulintis knygų pagalba.

 

Reklama 

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 310 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,