Mano Gargždai



Policininkai aplankė Dauparų–Kvietinių seniūniją

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos apskrities VPK nuotr. Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Policijos komisariato viršininkas Raimondas Vaitkevičius kartu su Viešosios policijos skyriaus viršininku Gediminu Radzevičiumi lankėsi Dauparų-Kvietinių seniūnijoje, kur buvo susitikta su seniūne, seniūnaičiais, seniūnijos darbuotojais, bendruomenių atstovais.

 

Policijos komisariato viršininkas supažindino susitikimo dalyvius su kriminogenine situacija, akcentuodamas tai, kad seniūnija yra viena iš ramiausių rajone, nusikalstamų veikų čia registruojama nedaug, vidutiniškai po penkias per mėnesį.

Seniūnė Aušra Norvilienė pasidžiaugė, kad gerai dirba apylinkės inspektorius, kad visas iškylančias problemas galima greitai ir operatyviai spręsti. Kvietinių kaimo bendruomenės atstovai iškėlė problemą: suįžūlėjęs jaunimas, kuris nesilaikydamas jokių kelių eismo taisyklių važinėja tiek automobiliais, tiek motociklais, taip pat vartoja alkoholinius gėrimus viešosiose vietose, elgiasi įžūliai, nereaguoja į pastabas. Kitose seniūnijos gyvenvietėse didesnių problemų nėra. Kaip ir visur, yra tik vienas kitas „pijokėlis“, vienas kitas viešosios tvarkos pažeidėjas ar nedrausmingas eismo dalyvis.

Bendruomenių atstovai paprašė, kad dažniau seniūnijos gyvenvietėse apsilankytų policijos pareigūnai, nes tai labai padeda, drausmina. Policijos komisariato atstovai pažymėjo, kad, be aktyvios bendruomenės pagalbos ir gyventojų iniciatyvos, vienai policijai sunku kovoti su teisėtvarkos pažeidėjais, nes tam ne visada pakanka galimybių. Siekiant stiprinti teisėtvarką, pasiūlyta seniūnijos bendruomenėms ir gyventojams aktyviau burtis į saugios kaimynystės grupes, stiprinti policijos rėmėjų veiklą.

Susitikimo dalyviai aktyviai diskutavo teisėtvarkos užtikrinimo klausimais. Policijos komisariato vadovai atsakė į susitikimo dalyvių klausimus.

Seniūnė Aušra Norvilienė padėkojo policijos pareigūnams už apsilankymą.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 398 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,