Logo
 Spausdinti šį puslapį

Atlikti archeologiniai tyrinėjimai Aukštkiemių kaime

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sendvario seniūnijos nuotrauka. Sendvario seniūnijos nuotrauka.

Archeologija  kaip akordeonas – nepopuliarus instrumentas, kuriuo buvo atliktas nuostabiai gražus, darnus, inovatyvus kūrinys. Gegužės 14 d. Jakų kultūros namų salėje svečiavosi archeologas Linas Tamulynas su studentais, kurie atliko archeologinius tyrinėjimus Aukštkiemių kaime.

 

Visa tyrinėjant teritoriją surinkta medžiaga, rasti radiniai ir kita vertinga informacija bus aprašyta monografijoje „Sendvaris“. Dėkojame svečiams už puikų archeologijos mokslo atstovavimą, pagrindimą, apgynimą ir atsakymus bei paskaitą. Monografijos „Sendvaris“ redaktorei Liucijai linkime energijos ir toliau taip sėkmingai su didžiule palaikymo komanda dirbti vardan seniūnijos knygos. Labai ačiū visiems, kurie susirinko, kurie uždavėte klausimus, tai ir rodo, kad susiburiame ne veltui, yra žinių, bendravimo, dalijimosi poreikis! Ačiū Ingridai, kuri kaip mama visada priima, nuo lietaus, nuo vėjo, nuo šalčio priglaudžia! Ačiū fotografei Virginijai!

Maloniai kviečiame kas kuo gali prisidėti, paremti knygos išleidimą finansiškai – be Jūsų supratingumo ir pasiaukojimo knygos neįstengsime išleisti, nes didžiąją dalį visų „Lietuvos valsčių“ serijos leidinių sąmatos sudaro neatlygintina parama.

Iš anksto nuoširdžiai dėkojame už bet kokį, kad ir patį mažiausią, prisidėjimą ar suteiktą paramą. Talkininkai ir aukotojai bus garbingai įrašyti knygos rėmėjams skirtuose puslapiuose, įvardijant konkretų kiekvieno rėmėjo indėlį. Apie suteiktą ženklesnę paramą bus nedelsiant informuojama visuomenė, žiniasklaida.

Finansinę paramą knygai galima pervesti į „Versmės“ leidyklos, kodas 122732630, atsiskaitomąją sąskaitą LT027290000005467101 AB „Citadele“ banke, banko kodas 72900, nurodant: Parama knygai „Sendvaris“.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,