Mano Gargždai



Kviečia į konferenciją „Bendruomeninių ir nevyriausybinių organizacijų vaidmuo teikiant socialines paslaugas“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi nuotr. Asociatyvi nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybė kartu su VVG „Pajūrio kraštas“ lapkričio 25 d. kviečia Jus į konferenciją „Bendruomeninių ir nevyriausybinių organizacijų vaidmuo teikiant socialines paslaugas“.

 

Šioje konferencijoje Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos atstovai pasidalins naujovėmis dėl akredituotų socialinių paslaugų, Klaipėdos rajono savivaldybės atstovas apžvelgs Klaipėdos rajone teikiamas socialines paslaugas, paslaugų poreikį ir plėtros perspektyvas. Taip pat konferencijoje Klaipėdos rajono vietos plėtros projektų vadovai pristatys savo patirtis, įgyvendinant LEADER projektus. Džiaugiamės, kad prie konferencijos prisijungs ir Tauragės, Vilkaviškio ir Zarasų rajone veikiančių bendruomeninių ir nevyriausybinių organizacijų atstovai, kurie pristatys savo įgyvendintus ir jau sėkmingai veikiančius socialinių paslaugų projektus.

Spalio mėnesį Klaipėdos rajono savivaldybės taryba iš anksto priėmė sprendimą dalyvauti partnerio teisėmis projektuose, prisidedant prie jų įgyvendinimo, finansuojamuose pagal Vietos veiklos grupės „Pajūrio kraštas“ 2016–2023 metų vietos plėtros strategijos priemonės „Ūkio ir verslo plėtra“ veiklos sritį „Parama ne žemės ūkio verslui kaimo vietovėse pradėti“. Šiuo sprendimu Klaipėdos rajono savivaldybė politikai iš anksto ir aiškiai pasakė „taip“ projektams, kurie bus skirti tam tikrų socialinių paslaugų teikimui Klaipėdos rajono savivaldybės teritorijoje, t. y. asmeninės higienos ir priežiūros paslaugų organizavimui, apgyvendinimui savarankiško gyvenimo namuose, vaikų dienos socialinė priežiūrai, dienos socialinei globai. Potencialūs pareiškėjai yra kviečiami susipažinti su Klaipėdos rajono savivaldybės socialinių paslaugų plane numatytomis plėtros kryptimis ir savo projektus pristatyti Klaipėdos rajono savivaldybės administracijai.

Tikimės kad šis sprendimas padės ne vienai bendruomeninei, nevyriausybinei organizacijai pasiruošti, priimti sprendimus ir kitų metų pradžioje teikti socialinių paslaugų teikimo projektus, kurie bus finansuojami pagal Vietos veiklos grupės „Pajūrio kraštas“ 2016–2023 metų vietos plėtros strategijos priemonės „Ūkio ir verslo plėtra“ veiklos sritį „Parama ne žemės ūkio veiklai kaimo vietovėse pradėti“. Šios priemonės pristatymu planuojame konferenciją baigti.

Būtina registracija į konferenciją: https://forms.gle/5hWK9szcRkhgx6qK7.

Konferencijoje bus galima dalyvauti tik su galimybių pasu.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 132 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,