Mano Gargždai



Kur galima montuoti LED BAR šviesos diodų juostas ir prožektorius?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Jei daug važinėjate naktį ne mieste, papildomai LED bar priekiniai žibintai yra gana vertingas priedas. Daugumos 4WD gamyklinis apšvietimas nėra pakankamai ryškus, kad turėtumėte laiko saugiai sustoti, jei laukiniai gyvūnai nuspręstų kirsti kelią priešais Jus, arba kad galėtumėte laiku priimti sprendimus 4WD trasoje.

 

Šiandien rinkoje yra daugybė įvairių gaminių, kad vairuoti naktį būtų saugiau ir patogiau kokybiškus led rasite ledauto.lt parduotuvėje.

Kai kurie žmonės naktį važiuoja ilgus atstumus tiesiais asfaltuotais keliais, pilnais klajojančių gyvūnų, ir jiems reikia matyti iki kilometro į priekį, o kitiems reikia daug šviesos aplink transporto priemonę, kad galėtų dirbti bekelėje. Kad ir kokie būtų jūsų poreikiai, rasite juos atitinkančių žibintų, šiuo metu rinkoje jų yra daugiau, nei galima įkišti lazdą.

Dažniausiai montuojami taškiniai žibintai arba LED bar šviesos juostos. Jie abu turi savų privalumų ir trūkumų, apie tai rašysime kitą dieną, tačiau šiandien mes analizuojame montavimo vietas ir vietas, kuriose galite juos fiziškai sumontuoti. Nesvarbu, kur montuosite tolimųjų šviesų žibintus, bus pasiektas vienoks ar kitoks kompromisas. Turite nuspręsti, su kuo jums labiau patinka gyventi, atsižvelgdami į savo individualias aplinkybes.

 

Kur montuoti LED bar šviesų juostą

Vis dėlto žinokite, kad yra keletas vietų, kuriose neleidžiama montuoti LED bar šviesos juostų ir prožektorių (skirtingose valstybėse tai gali skirtis!). Jei to nepaisysite, rizikuojate būti sustabdyti ir apgadinti (o tai gali būti didelis rūpestis, nes viskas tikrinama!). Galite įsigyti įvairių padėčių šviesos juostų ir prožektorių laikiklių. Rinkitės išmintingai, nes tai vienas iš 32 būdų padaryti savo 4WD nelegaliu.

 

Bulių juostoje

Sakydamas "bull bar", turiu omenyje po pagrindiniu lanku, priešais radiatorių. Tai bene dažniausiai pasitaikanti vieta prožektoriams ir šviesų juostoms montuoti, tačiau tai nėra ideali vieta.

Jei renkatės bulių juostą, perskaitykite šį straipsnį, nes jame aprašyta viskas, apie ką reikia pagalvoti prieš sumokant pinigus.

 

Jis trukdo aušinimui

Priešais radiatorių statydami bet ką, priverčiate transporto priemonę dirbti sunkiau, kad variklis būtų aušinamas. Jei turite automatinę pavarų dėžę, greičiausiai sunkiau dirbs ir transmisijos aušintuvas. Keturračių automobilių inžinieriai oro srautą suprojektavo taip, kad jis veiktų tam tikru būdu, ir jei jį užblokuosite, galite turėti didelių problemų.

Vienas iš pirmųjų dalykų, kuriuos reikia padaryti perkaitusiai transporto priemonei, yra pašalinti viską, kas yra priešais radiatorių, nes tai blokuoja oro srautą. Šioje vietoje geriausiai tinka nedidelės, plonos LEDbar šviesos diodų juostos, nes jos kuo mažiau riboja oro srautą. Didelis 9 colių prožektorių komplektas, esantis "bull bar" juostos viduje, užmuš oro srautą, kuris patenka per oro kondicionieriaus kondensatorių, radiatorių, tarpinį aušintuvą ir automatinės pavarų dėžės aušintuvą.

 

LED šviesų juosta ant 4WD

Gerai išnaudojama erdvė, bet labai trukdo geram oro srautui

Į daugumą "Led Bar" juostų negalima montuoti platesnių nei maždaug 700 mm LED šviesos diodų juostų. Be to, daugelis pilno dydžio prožektorių taip pat netelpa po pagrindiniu lanku, nes jie yra per aukšti arba per gilūs, o varžtų skylės neveikia.

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 253 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,