Mano Gargždai



Gargždų miesto bendruomenė turi naują pirmininkę ir valdybą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų miesto bendruomenės nariai su pirmininkė V. Anužiene (su gėlėmis). Gargždų miesto bendruomenės nuotr. Gargždų miesto bendruomenės nariai su pirmininkė V. Anužiene (su gėlėmis). Gargždų miesto bendruomenės nuotr.

Gruodžio 1 d. Gargždų miesto bendruomenės susirinkime vyko bendruomenės valdybos bei pirmininko rinkimai.

 

Susirinkime dalyvavo 18 narių iš 35-ių. Į bendruomenės valdybą buvo išrinkti Vytautas Čeledinas, Sandra Mažeikė, Giedrė Steikūnienė, Rolandas Pocius, Viktoras Gilvonauskas, Monika Vasylienė, Roma Litvinaitė. Valdybos pirmininku pasiūlytas ir vienbalsiai išrinktas Rolandas Pocius, o bendruomenės pirmininke 2 metų kadencijai – Vida Anužienė. Moteris Gargždų miesto bendruomenės nare yra jau daugiau nei dešimtmetį.

„Tikslas – nepaleisti tų tradicinių renginių, kuriuos turime, ir bendromis jėgomis dar kažką kurti su valdyba“, – portalui mano-gargzdai.lt apie keliamus tikslus trumpai komentavo naujai išrinkta bendruomenės pirmininkė V. Anužienė.

Pasiteiravus, ar planuojama inicijuoti kokius nors pokyčius, pašnekovė atviravo, kad idėjų tikrai yra, tačiau svarbu išsiaiškinti ir kokia nuomonė vyrauja valdyboje, nes bendruomenėje viskas priklauso ne nuo vieno žmogaus.

Naujai išrinkta pirmininkė dirba rinkos tyrimų organizacija užsiimančioje įmonėje.

Susirinkimo metu taip pat įvyko ir bendruomenės revizijos komisijos rinkimai (jos narėmis tapo Sigita Gilvonauskienė, Lina Jankauskienė, Violeta Tabokienė), vienbalsiai pritarta 2018–2020 metų Gargždų miesto bendruomenės veiklos ir finansinėms ataskaitoms.

Gargždų miesto bendruomenės pirmininku praėjusią kadenciją buvo Šarūnas Vaičiulis.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 376 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,