Mano Gargždai



Gargždų kultūros centro renovacijos projektas pajudėjo: pasakė, kada galima tikėtis darbų pradžios

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Projekto rengėjų vizualizacijos Projekto rengėjų vizualizacijos

Gargždų kultūros centro renovacijos projektas juda į priekį. Gautos teigiamos ekspertizės išvados, išduotas statybos leidimas. Liko baigti rengti darbo projektą ir skelbti rangovo paiešką.

 

„Ilgos derinimo procedūros pasibaigė. Šiandien gautas statybos leidimas, tad liko baigti darbo projektą ir kitas žingsnis – skelbiame konkursą ir ieškome rangovo. Pagaliau reali galimybė jau pavasarį pradėti mūsų rajono centro Kultūros centro renovaciją. Ilgai lauktą ir išsiilgtą“, – penktadienio rytą žinute feisbuke pasidalino Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Sutvarkius kultūros centrą gargždiškiai ir miesto svečiai džiaugsis modernia, šiuolaikiška ir tinkama renginiams kultūrine erdve.

Po modernizacijos Gargždų kultūros centro pastatas pasikeis neatpažįstamai – fasadą papuoš spalviniai ir meniniai akcentai, į kitą vietą bus perkelta kasa, keisis rūbinės prieigos, o į modernią 400 vietų koncertų salę ves dar vienas pagrindinis įėjimas.

Koncertų salės taip pat laukia pokyčiai. Joje didės amfiteatro aukštingumas, bus pakeista scenos danga, grindys, kėdės, įranga bei akustinė sistema. Garso ir šviesos operatorių vieta iš salės bus iškelta, antrame aukšte įsikurs erdvė vaikų žaidimams. Bus atnaujintas ir Kultūros centro vestibiulis, didės konferencijų salės erdvės. Bus pakeisti visi langai, durys, vamzdynai, elektros instaliacija, priešgaisrinė, vandens, nuotekų ir šildymo sistemos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 327 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,