Mano Gargždai



Žinai istoriją – laimi prizus!

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gegužės mėnesio prizas. Gegužės mėnesio prizas.

Skaičiuojant 25 metus nuo Baltijos kelio akcijos, projekto „Bunda jau Baltija“ rengėjai tęsia pažintį su trimis Baltijos valstybėmis ir kviečia ieškoti atsakymo į pateiktą klausimą apie Lietuvą:

2004 m. UNESCO knygnešystę įvertino kaip unikalią ir pasaulyje neturinčią atitikmenų. Kodėl knygnešystė laikoma XIX a. Lietuvos istorijos fenomenu?

Atsakymai priimami iki gegužės 28 dienos: el. paštu () bei paštu (Gargždų krašto muziejus, Sodo g. 5, Gargždai), taip pat atsakymą galite atnešti į muziejų jo darbo metu (I-VI 9.00 – 18.00 val.). Su atsakymu  prašome pateikti šiuos duomenis: vardas, pavardė, telefono numeris. Iš teisingų atsakymų burtų keliu bus išrinktas laimėtojas  ir jam įteiktas mėnesio prizas. Teisingas atsakymas į klausimą, nugalėtojas bei naujas klausimas bus paskelbti birželio mėnesį.

Balandžio mėnesio klausimą teisingai atsakė  ir prizus atsiėmė ponia  Ilona Dumbrienė. Ji teisingai atsakė, kad 2005 m. estai pirmieji įvedė elektroninę balsavimo sistemą. Šį kartą laimėtoją pakvietėme prizą atsiimti Klaipėdos rajono J. Lankučio viešojoje bibliotekoje, kuri yra projekto partnerė ir mėnesio prizo steigėja.

2014 m. gegužės mėnesio prizas: fotoalbumas „Gargždai“, dokumentinis filmas „Riba“  ir keturi abonementai su kuriais bus galima aplankyti Gargždų krašto muziejų bei jo filialus.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 144 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,