Mano Gargždai



Termometrų stulpeliai kils vis aukščiau, tačiau kritulių neišvengsime

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Astos Šatkienės nuotr. Asociatyvi Astos Šatkienės nuotr.

Trečiadienį pirmoje dienos pusėje orai išliks ramesni, o po pietų lauks permainos. Nors dangus bus apniukęs, bet iki vidurdienio žymesnių kritulių nebus. Tik antroje dienos pusėje iš vakarų priartės lietų nešantys debesys. Iki vakaro palis didžiojoje šalies dalyje, šiaurės rytinėje šalies pusėje vyraus negausus lietus.

 

Vėjas suksis iš vakarų į pietvakarių, bus apysmarkis, o pajūryje gūsiai užpūs iki 15–17 m/s. Plūstelėjus šiltesniam orui temperatūra bus teigiama ir svyruos nuo 1 laipsnio šilumos šalies rytuose iki 5 – ties pajūriu.

Ketvirtadienio naktį kritulių masyvas pamažu trauksis į rytus, tačiau palis dar daug kur, kiek ilgiau lietus užsitęs šalies rytuose. Kai kur temperatūrai krentant žemiau 0 susiformuos plikledis. Pūs juntamas vakarų, pietvakarių krypties vėjas, o pajūryje naktį ir rytą jo gūsiai pūstels iki 16 m/s. Naktis nebus žvarbi, šalies rytuose pašals tik iki 2 laipsnių šalčio, kitur svyruos tarp 0–3 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio dieną Lietuvą pasieks nauji lietaus debesys. Daugiausia jų sulauks vakarinė šalies pusė, kai kur kris ir mišrūs krituliai. Vėjas išliks smarkokas, o gūsių jau nenumatoma. Išliekant šiltesniam orui virš mūsų šalies dieną šils iki 1–6 laipsnių šilumos.

Artėjant savaitgaliui mišrių kritulių laikotarpis tęsis, o didesnio atšalimo nelaukiama.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 252 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,