Mano Gargždai



Dujų balionai daugiabučiuose bus keičiami elektra arba dujomis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Šiuo metu šalyje dar yra apie 1000 daugiabučių namų, kuriuose naudojami nesaugūs dujų balionai. Šiemet numatoma „Suskystintų naftos dujų balionų daugiabučiuose pakeitimo kitais energijos šaltiniais“ programai iš valstybės biudžeto skirti dar 9,582 mln. Kaip ir praėjusiais metais, parama vienam daugiabučio namo butui sieks iki 726 eurų.

 

Kaip 2020 ir 2021 metais, dujų balionai daugiabučiuose namuose metais galės būti keičiami elektra arba centralizuotais tiekiamomis gamtinėmis dujomis. Vienam butui bus skiriama iki 726 Eur – daugiabučių namų vidaus tinklų įrengimui ar pertvarkymui laiptinėse bei bendros paskirties patalpose – iki 242 eurų, namo butų elektros instaliacijos ar dujų sistemos pertvarkymui – iki 242 eurų, o taip pat elektrinės arba dujinės viryklės įsigijimui – iki 242 eurų.

Teikti paraiškas bus galima iki birželio 1 d. Visi projektai bus vertinami iš karto po paraiškos pateikimo, todėl projektai bus pradėti įgyvendinti greičiau. Atranka galės būti baigta anksčiau, jeigu pagal priimtus sprendimus dėl projektų finansavimo ir pateiktas naujas paraiškas bus galima paskirstyti visą kvietimui teikti paraiškas skirtą lėšų sumą.

Daugiau informacijos ČIA.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 281 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,