Mano Gargždai



2022 m. Jaunimo savanoriškos tarnybos programoje Klaipėdos rajone numatyta priimti 26 jaunuolius

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių iliustr. Organizatorių iliustr.

Jaunimo savanorišką tarnybą Klaipėdos rajone organizuojanti organizacija Alterno informuoja, kad jau paskirstytas Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos ir Klaipėdos rajono savivaldybės skirtas finansavimas, kurio dėka 2022 m. JST programą baigti turės galimybę 26 Klaipėdos rajono jaunuoliai.

 

Pirmosios registracijos metu, kuri jau buvo paskelbta 2021 m. gruodžio mėnesį užimta 11 vietų, tad į likusias laisvas 15 kviečiame pretenduoti mūsų rajono jaunimą. Jei dar nežinai kas yra JST programa, informaciją rasi čia: https://jrd.lt/savanoryste/jst

Programoje jaunuolis dalyvauja 6 mėnesius, savanoriauja pasirinktoje organizacijoje, įgauna daug naujos patirties, įgyja kompetencijų, kurios yra pripažįstamos, baigus programą išduodamas jas patvirtinantis pažymėjimas. Pažymėjimas suteikia galimybę gauti 0,25 balo prie stojamojo balo.

 

REGISTRACIJA jau vyksta:

Jei tau 14–29 m., gyveni aukščiau išvardintose savivaldybėse, domiesi savanoriška veikla ir nori prisidėti prie prasmingų veiklų įgyvendinimo – kviečiame Tave registruotis! 

Registracijos anketą rasite čia: https://jst.jrd.lt/newCandidate

Registracija atidaryta iki š. m. vasario 28 d., 20.00 val.

 

ORGANIZUOJAMAS JST PROGRAMOS PARTNERIŲ SUSITIKIMAS

2022 m. kovo 14 d. (pirmadienį) 10.00 val. kviečiame Jaunimo savanoriškos tarnybos Priimančių organizacijų vadovus ir savanorių kuratorius į bendrą susitikimą. Susitikime kviečiame dalyvauti visas Klaipėdos rajono akredituotas organizacijas ar potencialas organizacijas, norinčias ateityje priimti savanorius.

 

Akredituotų organizacijų sąrašas:

https://www.jrd.lt/informacija-jaunimui/savanoryste/organizaciju-paieska?municipality=Klaip%C4%97dos%20rajono%20savivaldyb%C4%97&type=&organizer=&accredited=

Susitikimo tikslas pristatyti naujausius JRD prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos patvirtintus pakeitimus susijusius su JST programa, pasidalinti patirtimi, iniciatyvomis ar problemomis.

 

Maloniai kviečiame užpildyti registracijos formą iki 2022 m. kovo 10 d.

https://forms.gle/kLq193XZXaYszbeU9

 

Lauksime atvykstant!

 

VISĄ informaciją apie JST programą galima sekti Facebook: Savanoriška tarnyba Klaipėdos rajone. Informaciją apie programą Klaipėdos rajone teikia programos vadovė Inesa Greivienė 868497131,

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 128 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,