Mano Gargždai



Komisariato vadovas toliau vizituoja seniūnijas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos apskrities VPK nuotr. Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Policijos komisariato viršininkas Raimondas Vaitkevičius su policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininku Gediminu Radzevičiumi lankėsi Dovilų ir Vėžaičių seniūnijose, kur buvo susitikta su seniūnijų seniūnais, bendruomenių atstovais.

 

Abiejose seniūnijose policijos komisariato viršininkas supažindino susitikimo dalyvius su kriminogenine situacija, akcentuodamas specifines problemas šiose teritorijose. Dovilų seniūnijoje iš šiais metais užregistruotų 39 nusikalstamų veikų net 22 – smurtas artimoje aplinkoje. Seniūnė Nijolė Ilginienė pažymėjo, kad problemų kelia ir jaunimas, kuris vakarais drumsčia ramybę. Taip pat vasaros sezono metu problemiškos yra Šernų kaimo poilsiavietės, kuriose renkasi daugiausia Klaipėdos miesto gyventojai, ten intensyviai švenčiama ir triukšmaujama. Pasidžiaugta, kad Doviluose veikia anoniminių alkoholikų grupė, įregistruota 16 saugios kaimynystės grupių. 

Aktyvios diskusijos teisėtvarkos užtikrinimo klausimais vyko Vėžaičių seniūnijoje. Dalyviai teiravosi, kaip greičiausiai išsikviesti policiją, prašė, kad policija dažniau apsilankytų ikimokyklinių įstaigų teritorijose ir kitose viešosiose vietose, nes ten dažnai girtaujama ir šiukšlinama. Vėžaičių seniūną laikinai pavaduojantis Judrėnų seniūnijos seniūnas Zigmantas Siminauskas akcentavo svarbiausias problemas tiek Vėžaičių, tiek Judrėnų seniūnijose, pažymėdamas, kad didžiausia iš jų – po gyvenvietes automobiliais neatsargiai važinėjantis jaunimas, ypač tai aktualu Judrėnuose, nes ši seniūnija yra atokiau nuo rajono centro, policija atvažiuoja rečiau ir jaunimas tuo naudojasi. Policijos pareigūnai akcentavo, kad pagalbą visais atvejais reikia kviesti telefonu 112, tai pat atkreipė dėmesį į tai, kad turėtų būti glaudesnis bendradarbiavimas tarp bendruomenių ir policijos.

Policijos komisariato vadovai išsamiai atsakė į susitikimo dalyvių klausimus. Susitikimų dalyviai padėkojo policijos pareigūnams už apsilankymą.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 285 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,