Mano Gargždai



Klaipėdos universitetinėje ligoninėje gimė pirmasis pabėgėlių iš Ukrainos naujagimis

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos universitetinė ligoninės nuotr. Klaipėdos universitetinė ligoninės nuotr.

Antradienį Klaipėdos universitetinėje ligoninėje iš karo siaubus patiriančios Ukrainos į Lietuvą pabėgusi moteris pagimdė sveiką berniuką.

 

Gimdyvė į Lietuvą atvyko prieš savaitę. Klaipėdos universitetinė ligoninė pranešė, kad gimdymas praėjo sklandžiai.

„Džiaugiuosi, kad Klaipėdos universitetinėje ligoninėje man buvo suteikta aukšto lygio akušerinė pagalba. Dėkoju visam draugiškam ir profesionaliam ligoninės personalui, kurie rūpinasi manimi ir mano sūnumi. Iš Ukrainos ryžomės išvykti vien dėl gimsiančio sūnaus ir giminaičių, tarp kurių – net 6 mažamečiai vaikai nuo 2 mėnesių iki 8 metų.

Į Klaipėdą atvykome pirmadienį, o jau antradienį pagimdžiau sveiką berniuką. Vykti į Klaipėdos universitetinę ligoninę patarė palangiškiai, pas kuriuos apsistojome. Sūnus į pasaulį pasibeldė trimis dienomis vėliau nei buvo numatytas gimdymo terminas. Labai nerimavau, kad gimdymas neprasidėtų kelionėje, tačiau turbūt mūsų vaikelis jautė, kada gali gimti saugioje aplinkoje ir gauti medikų priežiūrą. Dabar jaučiamės saugūs“, – glausdama prie krūtinės pirmagimį pasakojo 24-erių metų Dajana.

Klaipėdos universitetinė ligoninė (KUL) teikia aukšto lygio kvalifikuotą akušerinę pagalbą gimdyvėms ir naujagimiams. Įstaiga aprūpinta modernia diagnostine ir gydomąja įranga, dirba aukštos kvalifikacijos patyrę gydytojai akušeriai ginekologai, gydytojai neonatologai, akušerės bei kitas personalas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 263 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,