Mano Gargždai



Tankesni debesys nesutrukdys orui ir toliau šilti, tačiau artėjant savaitgaliui laukia pokyčiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Trečiadienio dieną orai skirtingose šalies pusėse bus nevienodi. Šiaurės rytinę šalies dalį pasieks ciklono debesys, o ties pietrytiniais rajonais ir toliau išliks mažai debesuota. Šiaurės rytų Lietuvoje vietomis iš tankesnių debesų gali iškristi negausūs ir trumpi krituliai.

 

Vėjas suksis iš pietvakarių, vakarų į šiaurės vakarų, bus vidutinio stiprumo. Įdienojus oras sparčiai šils ir temperatūra pasiskirstys tarp 10–15 laipsnių šilumos, šilčiausia bus Pietų Lietuvoje, o ties pajūriu išliks keliais laipsniais vėsiau – bus apie 8 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienio naktį iškeliaujant ciklono slėniui kai kur rytuose dar iškris nedideli krituliai.

Pūs vidutinio stiprumo šiaurės vakarų, šiaurės krypties vėjas. Temperatūra nakties metu keisis mažai – daugelyje rajonų pašals iki 0–4 laipsnių, o ties pajūriu išliks apie 1 laipsnį šilumos.

Ketvirtadienio dieną ir toliau saulės netrūks. Vyraus ramūs ir sausi orai. Vėjas krypties nekeis, pūs 5–10 m/s. Termometro stulpeliai sparčiai kils ir daug kur sušils iki 10–15 laipsnių aukščiau nulio, o vakariniame šalies pakraštyje bus apie 8 laipsnius šilumos.

Artėjant savaitgaliui orai pamažu keisis. Penktadienis dar išliks sausas ir šiltas, o šeštadienį į didžiąją šalies dalį turėtų atslinkti lietaus debesys ir dienomis šilumos bus menkiau.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 99 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,