Mano Gargždai



Robertas Petrauskas kiekvienam istorijos mokytojui dovanoja knygos „Poltava“ audio versiją

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Roberto Petrausko feisbuko iliustr. Roberto Petrausko feisbuko iliustr.

Robertas Petrauskas yra charizmatiškas televizijos laidų vedėjas, sporto varžybų komentatorius, proto mūšių organizatorius ir įspūdingų istorinių knygų – „Trečiojo reicho triumfas“, „Lemtingi sprendimai“, „Barbarosa“ ir „Poltava“ – autorius. Kovo 30 d. vyks knygos „Poltava“ pristatymas Gargžduose, o knygos audio versiją autorius dovanoja kiekvienam istorijos mokytojui. Daugiau apie dovaną – jo feisbuko pranešime:

 

„Kiekvieną rytą perskaitau naujienas iš fronto, iš Ukrainos, iš politikos ir visada tiek daug minčių ir jausmų... Tiek daug, kad dažniausiai nesugebu tam srautui suteikti aiškios formos ir pavidalo....

Bet visada jaučiu, kad istorija tame sraute padeda. Ji negali numatyti kas bus, bet gali padėti suprasti tai kas vyksta, gali padėti suprasti ko tikrai nebus...

Todėl labai norėčiau, kad ją žinotų daugiau žmonių. Kad tarp jaunosios kartos, kuriai reikės išspręsti viską, ko neišspręsim mes, būtų daugiau būsimųjų lyderių, kuriems neatrodo, jog istorija yra nuobodus dalykas.

Šiandien pristatau projektą, kurio tikslas vienas  rasti būdų pasakoti istoriją taip, kad ji būtų išgirsta. Ne tam, kad išlaikytum egzaminą, o kad suprastum, kad galėtum jausti jos ritmą, kad būtų įdomu.

Todėl, nuo šios akimirkos mano naujausios knygos POLTAVA audio versija tampa nemokama visiems istorijos mokytojams.

Viskas, ką jums reikia padaryti, tai tik užpildyti šią mini anketą: https://mokytojams.istorijoslentyna.lt

Pastaba: anketas kursime kartą per savaitę visiems užsiregistravusiems.

Šis projektas yra skirta istorijos mokytojams, kurie žino, jog norint ko nors išmokyti, reikia sudominti. Kurie ieško būdų pateikti istoriją taip, kad naujoji karta ją išgirstų. Audio pasakojimas vienas iš tokių būdų. Užpildžius šią anketą, jums bus sukurta paskyra audioteka.lt ir jūsų lentynoje nemokamai atsidurs istorinė knyga POLTAVA. Apie Rusijos imperijos pradžią, apie Ukrainos istoriją, apie didelį karą. Knyga sukurta audio serialo principu, tad galėsite nuspręsti kokiais skyriais ar ištraukomis norėsite pasidalinti su mokiniais mokykloje.

Istorija yra ne tik svarbi, ji taip gali būti nenuobodi, netgi įdomi! Už geranoriškumą širdingai dėkoju Inga Vilimė audioteka.pl , o už idėją ir finansinę paramą Richardas Stulga. Kartais reikia tik vieno žmogaus, kuris tavimi tiki, kad patikėtum jog gali daugiau, nei manei. Ačiū, Richardai. Taip pat iš anksto dėkoju visiems, kurie pasidalins šia žinia su pažįstamais istorijos mokytojais.

Visas mano knygas galite rasti čia: https://istorijoslentyna.lt

Audio knyga: https://audioteka.com/lt/audiobook/poltava

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 414 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,