Mano Gargždai



Pareigūnai rūpinasi karo pabėgėlių apgyvendinimo vietų gaisrine sauga

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
PAGD nuotr. PAGD nuotr.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, siekdamas, kad būtų išvengta skaudžių nelaimių karo pabėgėlių apgyvendinimo vietose, prašo šių pastatų ir patalpų savininkų pasirūpinti, kad jie atitiktų priešgaisrinės saugos reikalavimus. Juose privalo būti gesintuvai, turi būti įrengti autonominiai dūmų detektoriai, gyventojams privaloma paaiškinti, kaip jie veikia, taip pat juos reikia informuoti apie skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numerį 112, kuriuo galima išsikviesti pagalbą nelaimės atveju.

 

Taip pat karo pabėgėliams patalpas suteikiantys asmenys turi pasirūpinti, kad jose būtų tvarkinga elektros instaliacija, gyventojai galėtų naudotis tik techniškai tvarkingais elektriniais buitiniais prietaisais. Laikinai įsikūrusiems gyventojams taip pat reikėtų priminti atsargiai elgtis su ugnimi, nepalikti be priežiūros gaminamo maisto ant viryklių ar krosnelių.

Siekdami išvengti su gaisrinės saugos pažeidimais susijusių nelaimių karo pabėgėlių apgyvendinimo vietose, departamento pareigūnai lietuvių, rusų ir anglų kalbomis parengė jiems atmintines dėl pagrindinių gaisrinės saugos reikalavimų, kad būtų išvengta gaisro, ir rekomendacijas, kaip elgtis jam kilus.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 120 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,