Mano Gargždai



Šiuolaikinių plastinių operacijų įvairovė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Šiai dienai pasiekti tai ko yra norima nėra sunku. Ypač tada, kai kalbama apie grožio industriją. Viena iš grožio atšakų yra plastinė chirurgija, kuri atveria daugybę durų. Su plastinių operacijų pagalbą galima ne tik pakeisti savo išvaizdą į taip kaip norima, bet ir įgyti ilgai laukto pasitikėjimo savimi.

 

Ką reikėtų žinoti apie pilvo plastiką?

Pilvo plastika yra operacija, kurios tikslas paryškinti liemenį ir sukurti plokščią pilvą. Pačios operacijos metu pašalinama pertekliniai audiniai apatinėje pilvo dalies odoje ir sutvarkomi, jeigu yra prasiskyrę pilvo dalies raumenys. Jeigu pacientas pageidauja, kartu su pilvo plastika galima atlikti ir juosmens srities liposakcija. Šios operacijos metu dar labiau yra išryškinimas liemuo.

Pilvo plastikos operacija atliekama taikant bendrinę nejautrą, o pjūvis padaromas apatinėje pilvo dalyje. Sugijus pjūviui lieka siauras baltos spalvos randas, kuris atrodo tarytum siūlas ir jis yra lengvai uždengiamas dėvint apatinį trikotažą. Nesijaudinkite, pjūvis net nesimatys, nes jis daromas toje vietoje, kur dengia apatinis trikotažas. Tiesa, egzistuoja mini pilvo plastika, tačiau ji atliekama retesniais atvejais. Ji taikoma tada, kai probleminėje srityje yra tik nedidelis odos perteklius. Tai yra mažesnė įprastinės pilvo plastikos versija, kurios pjūvis yra tik šiek tiek mažesnis. Šios operacijos metu diastazė nėra atliekama. 

 

Ką reikėtų žinoti apie krūtinės pakėlimą?

Krūtinės pakėlimo operacija yra efektyvus ir puikus būdas susigrąžinti suglebusią krūtinės išvaizdą. Po šios operacijos, krūtinė atrodo proporcingesnė, standesnė ir stangresnė. Kai pačios krūtinės audinio yra užtektinai, tuomet iš jo yra formuojama pilnesnė ir aukštesnė krūtis. Operacijos metu galima atlikti ir spenelio pakėlimą (esant norui, galima šį net sumažinti). Pasitelkiant kylinius krūties audinio įpjovimus bei specialias siūles, suformuojamas reikiamas liaukos kūgis. Tiesa, jeigu krūties audinio nepakanka norint sukurti reikiamą dydį, papildomai galima pasinaudoti implantų pagalbą. Šiai dienai krūtų pakėlimo operacijos kaina tikrai nesiekia kosmoso, todėl dauguma pacientų gali džiaugtis šios paslaugos teikiama nauda. 

Krūtų pakėlimo operacija yra atliekama taikant bendrinę nejautrą, o dažniausiai pati operacija trunka nuo 1 iki 3 valandų (viskas priklauso nuo individualaus atvejo). Viskas priklauso nuo krūtų pasvirimo kampo – operacija gali apsiriboti ir ties krūties audinio aplink spenelį pakėlimu ir išpjovimu. 

 

Ar yra kokia operacinė rizika atliekant tokio tipo operacijas?

Šio tipo plastinės operacijos yra atliekamos jau daugybė metų, todėl, kad atsirastų operacijos metu komplikacijų – beveik neįmanoma. Tiesa, kad rizika yra visose operacijose, todėl tiek pilvo plastika, tiek krūtinės pakėlimo operacijos nėra išimtis. Po šių operacijų gali būti tam tikri patinimai, paraudimai, jautrumas tose zonose, kur buvo atlikta procedūra. Tačiau visa tai yra laikina, todėl pasikalbėjus su chirurgu ir pritaikius gydymo būdus – viską galima išspręsti. 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 162 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,