Mano Gargždai



Depiliacijos vašku privalumai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Depiliacija vašku yra viena populiariausių grožio procedūrų namuose, ir ne veltui. Taigi, jei ruošiatės bikinio sezonui vasaros įkarštyje arba tiesiog mėgstate depiliacijos vašku teikiamą glotnumą, skaitykite toliau.

 

Kodėl verta depiliuotis vašku?

Vaškas puikiai tinka greitai, nebrangiai ir saugiai šalinti plaukelius daugelyje kūno vietų. Siūlome viršutinės lūpos, antakių, smakro, pažastų ir rankų, taip pat kojų ir bikinio srities depiliaciją vašku namuose.

Depiliacija vašku trunka ilgiau nei skutimasis, kuris yra įprasta alternatyva. Nors po dienos ar dviejų vėl griebsitės skustuvo, depiliuojant vašku plaukelių galite neturėti net šešias savaites.

 

Skirtingi depiliacijos vašku tipai

Yra du depiliacijos vašku būdai: karšta ir šilta depiliacija vašku. Atliekant šiltą depiliaciją vašku, vaškas depiliacijai tepamas tiesiai ant odos mentele. Ant vaško išlyginamos audinio juostelės ir greitai nuimamos, taip pašalinant vašką ir plaukelius nuo odos.

Atliekant karštą vaškavimą karštas vaškas tepamas tiesiai ant odos. Vaškas paliekamas atvėsti ir sukietėti ant odos. Tada vaško kampas pakeliamas ir vaškas nuimamas tiesiai nuo odos.

Karštas vaškavimas padeda labiau atverti poras prieš nuimant juosteles, todėl jis geriau tinka jautresnėms vietoms. Mūsų manymu, karšto vaško nauda daugeliu atvejų yra didesnė už šilto vaško naudą.

 

Taigi iš karto pasinerkime į depiliacijos vašku naudą.

Lėčiau atauga

Geriausiai žinomas depiliacijos vašku privalumas yra tas, kad plaukeliai ne taip greitai atauga.

Vaškavimas pašalina plaukelius nuo šaknų. Skutimosi metu plaukeliai nukerpami arti odos lygio. Net labai kruopščiai nusiskutus, vis tiek lieka nemažai plaukelių tiesiai po paviršiumi, pasiruošusių atsirasti po dienos ar dviejų. Tai tikrai svarbu suprasti, jei svarstote, ar geriau depiliuotis vašku, nei skusti.

Dėl to depiliuojant vašku gaunamas neįtikėtinai glotnus paviršius. Jokių ražienų po prausimosi ar praleistų vietų! Net ir tie, kuriems plaukai greitai atauga, gali tikėtis, kad depiliacijos vašku privalumais galės mėgautis 3–4 savaites.

Be to, jei depiliacija vašku taps įprastu įpročiu pas kosmetologą, atrasite jums tinkamą dažnumą, kuris užtikrins, kad apskritai mažiau ataugs.

 

Vaškavimas yra tarsi šveitimas

Ant odos susikaupusios negyvos odos ląstelės ir nešvarumai gali sukelti protrūkius, dėmeles ir sausumą. Štai kodėl mes šveičiame odą, kad visa tai pašalintume.

Depiliuojant vašku visa tai pašalinama už jus, nes tai yra proceso dalis. Dėl to depiliuota vieta būna lygi, švytinti, švari ir gaivi. Vis dėlto tai nėra specifinis šveitimo metodas, todėl, norėdami pasiekti geriausių rezultatų, rekomenduojame šveitimą atlikti likus kelioms dienoms iki depiliacijos vašku. Nenaudokite šveitimo 48 valandas prieš depiliaciją vašku, nes dėl to oda gali tapti jautresnė.

 

Vaškavimas pašalina skutimosi bėrimus

Skutimosi bėrimas – tai odos uždegimas, kurį sukelia dirginimas. Jei esate linkę į skutimosi bėrimus, vienas iš pagrindinių karšto vaško naudojimo privalumų yra tas, kad jums turėtų pavykti jų išvengti. Skutimosi metu kas kelias dienas ši vieta bus veikiama trinties, o tai tik dar labiau sustiprina uždegimą. Naudodami vaško depiliaciją galite to išvengti daugiau nei mėnesį, kad oda nurimtų.

 

Mažiau įaugusių plaukelių

Skutimasis daugeliui žmonių gali būti katastrofa dėl įaugusių plaukelių. Įaugę plaukeliai gali būti skausmingi ir negražiai atrodyti. Blogiausiu atveju jie gali užsikrėsti ir sukelti randus.

Profesionalus depiliacijos vašku specialistas kompetentingai užtikrins, kad jis pašalins vaško juosteles geriausiai įrodytu būdu, sumažinančiu įaugusių plaukelių riziką. Tai reiškia, kad epiliatorius pašalinamas greitai, o oda prilaikoma tvirtai.

Jei esate ypač linkę įaugti plaukeliai, praneškite apie tai savo kosmetologui, taip pat įsitikinkite, kad praėjus dviem dienoms po depiliacijos vašku gerai nušveičiate ir drėkinate odą.

 

Depiliacija vašku atsisveikina su niežuliu

Daugelis žmonių pastebi, kad iškart po skutimosi jaučia niežulį, o kai tik pradeda atauginėti plaukai, niežulys vėl sustiprėja. Depiliuodami vašku patirsite žvalų dilgčiojimą ir vėlesnį dilgčiojimą, tačiau vėliau niežulys turėtų išlikti ilgesnį laiką.

Be to, jums nereikės naudoti skutimosi priemonių, kurios dirgina odą arba dar labiau sustiprina niežulį.

 

Depiliacija vašku reiškia, kad nebereikės skutimosi žaizdelių

Gali būti, kad turite dvidešimties metų kojų skutimosi patirtį ir vis kažkodėl skustuvu įsipjaunate į kulkšnį. Tai nenuostabu, nes norint švariai nusiskusti reikia gerų putų, o tai reiškia, kad jūs, jūsų rankos ir skustuvas yra slidūs!

 

Tai galimybė pasilepinti ir skirti laiko sau

Skutimasis yra grožio prievolė. Užsisakyti depiliaciją vašku, ypač patogiai įsitaisius namuose, - tai galimybė būti prižiūrėtam ir prižiūrėtam profesionalaus kosmetologo, taip pat galimybė skirti šiek tiek laiko iš savo įtemptos dienos tam, kad pasijustumėte gerai ir gražiai. Gali būti, kad nuimant vaško juosteles greitai pajusite dilgčiojimą, tačiau raminanti karšto vaško šiluma ir profesionalus kosmetologo prisilietimas neabejotinai palepins.

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 335 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,