Mano Gargždai



Kaip gauti vartojimo paskolą neišeinant iš namų?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Galite gauti patvirtinimą dėl kai kurių paskolų, tokių kaip skubios paskolos, paskolos iki atlyginimo ir paskolos su blogu kreditu arba be kredito, net jei neturite geriausio kredito ar stabilių pajamų. Jie gali suteikti jums lėšų, reikalingų apmokėti bet kokias išlaidas, kurios jums gali kilti.

 

Tačiau vien todėl, kad šias paskolas lengva gauti, dar nereiškia, kad jos jums tinka. Kai kurių palūkanų normos ir mokesčiai gali labai pakenkti jūsų finansams.

 

Paprasčiausios vartojamosios paskolos internetu

Jei ieškote paskolų netikėtoms išlaidoms padengti, galite apsvarstyti galimybę gauti skubią paskolą internetu, paskolą iki atlyginimo arba paskolą su blogu kreditu arba be kredito. Nors paprastai tokio tipo paskolas gauti lengva, kiekviena turi riziką.

 

Neatidėliotinos paskolos

Neatidėliotina paskola yra asmeninė paskola, skirta padengti netikėtoms išlaidoms, tokioms kaip medicinos ar automobilio remonto sąskaitos. Skolintojai paprastai leidžia pasiskolinti 1000 Eur. ar daugiau. Kai kurie skolintojai net įneša lėšas į jūsų sąskaitą tą pačią dieną, kai pasirašote paskolos sutartį. Palūkanų norma, kurią gaunate už skubią paskolą, priklauso nuo kelių veiksnių, tokių kaip jūsų kredito balas, pajamos ir skolos bei pajamų santykis.

Tikimasi sumokėti nuo 5,99 iki 35,99 procentų palūkanų. Kuo žemesnis jūsų kredito balas, tuo didesnė palūkanų norma. Jei skolintojas taiko suteikimo mokesčius, paprastai sumokėkite nuo 1 iki 8 procentų paskolos sumos.

Rizika: jei neturite gero ar puikaus kredito balo ir didelių pajamų, jūsų paskolai gali būti taikomos didelės palūkanų normos ir mokesčiai.

 

Paskolos iki atlyginimo

Paskolos iki atlyginimo yra trumpalaikės paskolos, skirtos grąžinti iki kito mokėjimo laikotarpio arba per dvi savaites nuo paskolos paėmimo. Kadangi dabar skolintojai iki atlyginimo netikrina jūsų kredito, tai lengva tokias paskolas gauti. Tačiau jie turi rimtų trūkumų – didelių palūkanų normų ir mokesčių.

Tiesą sakant, vidutinė 14 dienų 300 Eur. paskolos palūkanų norma kai kuriose valstybėse yra didesnė nei 650 procentų. Jei negalite grąžinti paskolos iki nustatytos datos, galite mokėti vadinamuosius pratęsimo mokesčius (darant prielaidą, kad jūsų valstybėje leidžiama grąžinti paskolą iki atlyginimo).

Rizika: kadangi už šias paskolas taikomi dideli mokesčiai, jas geriausia naudoti kaip paskutinę priemonę. Jei negalite sau leisti grąžinti paskolos iki kito mokėjimo laikotarpio, rizikuojate įkristi į gilesnę finansinę duobę.

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 123 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,