Mano Gargždai



Nebelieka COVID-19 ribojimų atvykstantiems iš užsienio

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Nuo gegužės 1 d. Lietuvoje atšaukus ekstremaliąją situaciją dėl COVID-19 ligos plitimo grėsmės, nebeliko su pandemija susijusių ribojimų atvykstantiems iš užsienio. Nors keliautojams nebereikia pildyti Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) anketos, atlikti tyrimų ir izoliuotis, Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) ragina nepamiršti įgytų įpročių ir kelionių metu laikytis kelių paprastų taisyklių.

 

Nuo gegužės 1 d. atvykstant į Lietuvą nebėra taikomi jokie su kelionėmis susiję COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) valdymo apribojimai:

Vis dėlto, COVID-19 pandemija dar nesibaigė, todėl tikslinga išlikti budriems ir laikytis bendrųjų koronaviruso infekcijos prevencijos priemonių visos kelionės metu. Kelionės metu rekomenduojama:

Pažymėtina, kad šalys taiko skirtingus reikalavimus keliautojams, todėl vykstant į kitas šalis prieš kelionę rekomenduojama pasidomėti, kokius reikalavimus keliautojams taiko šalis, į kurią vykstama. Daugiau informacijos galima rasti Užsienio reikalų ministerijos interneto svetainėje https://keliauk.urm.lt/, oficialioje Europos Sąjungos svetainėje https://reopen.europa.eu ar šalies, į kurią vykstama, ambasados ar kitose oficialiose interneto svetainėse.

Rekomendacijas keliautojams rasite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 618 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,