Mano Gargždai



Kur kloti mažesnius kilimus?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Prieš perkant kilimą pirmiausiai reikia nuspręsti, kokia namuose bus jo paskirtis. Jeigu jūsų kambariai nedideli, arba kilimas reikalingas tik tam, kad jį galėtumėt patiesti po kavos staliuku, jums užteks ir mažo kilimo. Tokiu laikomas kilimas 100x150 cm pločio. Jie už didelius kilimus yra naudingesni todėl, kad pastarieji dėl savo dydžio užkloja beveik visas kambario grindis ir kenkia sveikatai. O maži kilimėliai tuo atžvilgiu yra praktiškesni, nes juos lengviau išvalyti nuo nešvarumų, be to, juos labai retai apninka pelėsinis grybas.

 

Kaip mažų kilimėlių dėka suskirstyti didesnę patalpą į atskiras zonas?

Jei jums norisi didelio ploto kambarį padalinti į atskiras zonas, jame galite ant grindų patiesti du arba tris mažus kilimus. Jeigu pageidaujate vizualiai praplėsti kambario erdvę, tada rinkitės šviesius kilimus, išmargintus įstrižai. Maži kilimėliai puikiai papuošia miegamąjį, kai juos išdėliojate aplink lovą, poilsio zonoje juos siūloma išdėlioti priešais fotelius bei židinį. Kad vaizdas gautųsi kuo įspūdingesnis, maži kilimai turėtų dėmesį atkreipti savo spalvų įvairove ir ryškumu. Kita vertus, nereikėtų pamiršti taisyklės, kad iš kilimėlių kuriant bendrą vaizdelį, šie turi būti vienodo tipo.

Kur dar gerai pasitarnauja maži kilimai?

Maži kilimai puikiai dera prieškambaryje prie durų, koridoriuje. Su jais tiesiogiai susiduriame įeidami į namų valdas ir išeidami iš jų, todėl kuo jie gražesni, tuo labiau mums pagerina nuotaiką. Be to, šie kilimėliai turi ir didelę praktinę naudą, nes jie apsaugo kitus kambarius nuo purvo ir kitokių nešvarumų užnešimo į vidų. Tuo pačiu jie apsaugo ir pačias grindis nuo brūžinimo apavu ir kitokio joms kenksmingo išorės poveikio. Svarbu juos tinkamai priderinti prie bendro interjero.

Iš kokių medžiagų gaminami maži kilimai?

Kad maži kilimai galėtų tinkamai atlikti jiems patikėtą paskirtį, jie gaminami iš sintetinio arba pusiau sintetinio, mažo plaukuotumo pluošto. Taip elgiamasi todėl, kad pagrindinė šių kilimėlių užduotis yra apsaugoti jūsų būstą nuo išorinės taršos, todėl daroma viskas, kad jie būtų patvarūs ir praktiški bei visiškai patenkintų jūsų viltis.

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 300 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,