Mano Gargždai



„Žalgiriadoje“ Klaipėdos rajonui atiteko net trys pirmosios vietos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sporto centro nuotrauka. Sporto centro nuotrauka.

Savaitgalį Palangoje vyko LSD ŽALGIRIS finalinės vasaros sporto žaidynės. Kasmet vykstanti sporto šventė sutraukė minias žmonių iš visos Lietuvos. Klaipėdos rajoną šiose finalinėse varžybose atstovavo vyrų ir moterų tinklinio komandos bei vyrų futbolo komanda.

 

Varžybos vyko dvi dienas. Šeštadienį visos komandos sužaidė po du susitikimus. Klaipėdos rajono vyrai tinklininkai pirmoje dvikovoje rezultatu 2:0 nugalėjo Kupiškį, o antroje  2:0 įveikė Tauragės komandą.

Moterys tinklininkės pirmoje akistatoje susitiko su Kaišiadorių komanda. Rezultatas 2:0 buvo mūsiškių naudai. Skirtingai nei pirmosiose varžybose, antrosiose, prieš Jonavos komandą, Klaipėdos rajono tinklininkėms  teko gerokai paprakaituoti ir tik  po atkaklios kovos  pripažinti Jonavos komandos pranašumą.

Palangos centriniame stadione vyko futbolo varžybos. Jose dalyvavo keturios komandos iš Alytaus, Kaišiadorių, Utenos ir Klaipėdos rajono. Pirmųjų varžybų metu mūsų rajono futbolininkai susitiko su pajėgia Alytaus komanda. Po atkaklios kovos 3:1 pergalę šventė Klaipėdos rajono komanda. Antrosiose varžybose Klaipėdos rajonas susitiko su Utenos komanda. Kaip ir pirmosiose varžybose,  mūsiškiai vėl įrodė savo pranašumą ir nugalėjo Uteną rezultatu 2:0.

Antrąją varžybų dieną komandos toliau tęsė kovas sporto aikštelėse. Klaipėdos rajono tinklininkai susitiko su praėjusių metų ,,Žalgiriados“ nugalėtojais – Lazdijų komanda. Šį kartą revanšas buvo saldus. Rezultatu 2:0 nugalėję Lazdijų komandą, mūsiškiai tapo LSD ŽALGIRIS finalinių tinklinio varžybų nugalėtojai.

Kitoje sporto salėje kovos vyko tarp tinklininkių moterų. Iki pat paskutinės minutės nebuvo aišku, kas taps nugalėtojomis. Kadangi mūsiškės pirmą dieną laimėjo ir pralaimėjo po vienerias varžybas, joms žūt būt reikėjo pergalės. Kaip ir vyrams, paskutinėse varžybose moterims teko kovoti su Lazdijais. Rezultatas 2:0 – mūsiškių naudai. Nors pergalė ir pasiekta, bet tai negarantavo  pirmos vietos. Teko laukti dvikovos tarp Jonavos ir Kaišiadorių. Rezultatu 2:0 pergalę šventė Kaišiadorių tinklininkės. Nugalėtojui išaiškinti teko skaičiuoti taškų santykį. Šį kartą Klaipėdos rajono komandos santykis buvo geriausias, todėl ji ir tapo šio turnyro nugalėtoja.

Stadione įnirtingos kovos vyko tarp futbolo komandų. Paskutinę varžybų dieną Klaipėdos rajono futbolininkams teko stoti į kovą su Kaišiadorių komanda. Įtemptoje ir daug fizinių jėgų pareikalavusioje dvikovoje rezultatu 1:0 pergalę šventė mūsų rajono žaidėjai. Nepralaimėję nė vienerių varžybų Klaipėdos rajono futbolininkai užtikrintai iškovojo LSD ŽALGIRIS futbolo varžybų nugalėtojų taurę.

Norime padėkoti visiems varžybose dalyvavusiems žaidėjams, komandų vadovams, sirgaliams. Norisi pasidžiaugti, kad Klaipėdos rajonas neužleidžia pirmaujančių pozicijų sporto srityje. Tikime, kad šios pergalės paskatins ir įkvėps mūsų rajono žmones aktyviai sportuoti ir prisidėti prie Klaipėdos rajono sporto populiarinimo Lietuvoje.

 

Sporto centro nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 328 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,