Mano Gargždai



IKEA atšaukia iš rinkos dalį espreso kavinukų METALLISK

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
IKEA nuotr. IKEA nuotr.

Visus pirkėjus, namuose turinčius 0,4 l talpos espreso kavinuką METALLISK su nerūdijančiojo plieno vožtuvu, pažymėtą data nuo 2040 iki 2204 (pirmieji du skaičiai reiškia pagaminimo metus, likusieji du – tų metų savaitę), IKEA ragina nebesinaudoti šiuo prietaisu ir nedelsiant kreiptis dėl pinigų grąžinimo.

 

Pirkėjų saugumas yra svarbiausias IKEA prioritetas. Todėl paaiškėjus, kad espreso kavinukai METALLISK su nerūdijančiojo plieno vožtuvais, pažymėti datomis nuo 2040 iki 2204, naudojant gali pratrūkti, atšaukiame juos iš rinkos. Tokia rizika kilo pakeitus apsauginio vožtuvo medžiagą ir konstrukciją. Atšaukiame tik tuos prietaisus, kurių vožtuvai pagaminti iš nerūdijančiojo plieno (pilkos, sidabro spalvos). Kitiems espreso kavinukams šis atšaukimas netaikomas.

Espreso kavinuką METALLISK su nerūdijančiojo plieno vožtuvu, pažymėtą data nuo 2040 iki 2204 (ją rasite ant kavinuko dugno), galima grąžinti į bet kurią IKEA prekybos vietą ir atgauti sumokėtus pinigus. Grąžinant prekę, kasos kvito pateikti nereikės.

Atsiprašome už sukeltus nepatogumus.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 473 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,