Mano Gargždai



FK „Jakai“ iš turnyro grįžo su pergalėmis

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Kęstučio Dvariono nuotr. Kęstučio Dvariono nuotr.

Birželio 18 d. Balduonės mieste, Latvijoje, vyko mėgėjų mini futbolo turnyras „Līgo kauss, kuriame rungėsi ir „Jakų moterų bei vyrų futbolo komandos.

 

Apie tai, kaip sekėsi varžybose, įspūdžiais dalijasi FK „Jakai komandos vadovas Gintautas Ramonas.

„Sulaukę pakvietimo į futbolo turnyrą Latvijoje, ilgai galvojome ir visgi ryžomės nukeliauti bei taip prisidėti prie Lietuvos futbolo 100-mečiui skirtų renginių, kuriuos vykdome Jakų bendruomenėje. Galvojame, kad tai savotiška duoklė futbolui ir bendruomenės garsinimui.

Labai džiugu, kad pavyko suburti ir ganėtinai pajėgią vyrų komandėlę, kurie visom išgalėm stengėsi neatsilikti nuo mūsų FK „Jakai moterų komandos. Buvome vieni tokiame tarptautiniame turnyre, kurie turėjome ir vyrų, ir moterų komandas.

Turime kuo pasigirti: moterys tapo čempionėmis, o vyrai pateko tarp geriausių turnyro 16 komandų. Tarp 40 komandų iš Latvijos, Lenkijos ir Lietuvos – tai labai garbingas pasiekimas.

Jakai myli futbolą, nuostabu, kai bendruomenė su futbolo mylėtojais randą bendrą kalbą ir taip užmezgami draugiški ryšiai. Turnyro komandos jau laukia pakvietimų atvykti pas mus į svečius. Nuostabu, kad sportas yra pats geriausias diplomatas džiaugėsi G. Ramonas.

Kaip Jakų bendruomenės centro pirmininkas, nuoširdžiai sveikinu vyrų ir moterų komandas su puikiais rezultatais, dėkoju už Jakų bendruomenės centro vardo garsinimą ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 67 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,