Mano Gargždai



Tvenkinyje apsivertusiame automobilyje žuvo mama su mažamete dukra

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Birželio 26 d. 01.20 val. gelbėtojai iškviesti į Klaipėdos r., Judrėnų sen., Misgirių k., Misgirių stovyklavietę, prie tvenkinio. Gautas pranešimas, kad į tvenkinį įvažiavo automobilis, viduje – žmogus, kitas žmogus traukia skęstantį.

 

Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, vaikas ir moteris jau buvo ištraukti, žmonės darė dirbtinį kvėpavimą, vairuotojas išlipo pats. 02.22 val. atvykusi GMP konstatavo moters ir vaiko mirtį. Ugniagesiai iš tvenkinio ištraukė automobilį, atjungė akumuliatorių.

Atvykę policijos pareigūnai nustatė, kad automobilis „BMW 335“, vairuojamas 1996 m. gimusio vyro, kuriam nustatytas 2,41 prom. neblaivumas, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto vandens telkinyje. Per eismo įvykį žuvo automobiliu važiavusios: 1997 m. gimusi moteris ir 2018 m. gimusi mergaitė. Vairuotojas sulaikytas ir pristatytas į policijos įstaigą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. (281 str. Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas. 5 d. Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų).

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 589 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,