Mano Gargždai



Policijos atstovai aplankė ir Endriejavo seniūniją

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos apskrities VPK nuotr. Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Policijos komisariato viršininkas Raimondas Vaitkevičius kartu su policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininku Gediminu Radzevičiumi lankėsi Endriejavo seniūnijoje, kur buvo susitikta su seniūnijos seniūne, seniūnaičiais, seniūnijos darbuotojais, bendruomenių atstovais, parapijos klebonu.

 

Policijos komisariato viršininkas supažindino susitikimo dalyvius su kriminogenine situacija, akcentuodamas, kad seniūnija yra viena iš ramiausių rajone, nusikalstamų veikų čia registruojama nedaug, šiais metais užregistruotos tik trys nusikalstamos veikos. Tai palyginus su kitomis seniūnijomis yra labai mažai.

Seniūnė Laimutė Šunokienė pažymėjo, kad seniūnijoje problemų nedaug, miestelyje dažnai lankosi policijos ekipažas, geri santykiai su apylinkės inspektoriumi. Susitikimo dalyviai akcentavo, kad didžiausia problema – jaunimas, kuris neturi kur praleisti laisvalaikio, savaitgaliais nėra diskotekų, todėl jie renkasi prie ežero ar naujajame parke, kur neretai yra sulaužomi suoliukai ar kiti įrengimai.

Policijos komisariato vadovai pasidžiaugė, kad seniūnijoje yra policijos rėmėjų, steigiamos saugios kaimynystės grupės, tai ir turi įtakos tam, kad Endriejavo seniūnijoje yra palyginti ramu.

Susitikimo dalyviai aktyviai diskutavo teisėtvarkos užtikrinimo klausimais. Policijos komisariato vadovai atsakė į susitikimo dalyvių klausimus.

Seniūnė Laimutė Šunokienė padėkojo policijos pareigūnams už apsilankymą.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 359 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,