Mano Gargždai



Dovilų seniūnijos gyventojai pašto skyriaus uždarymui nepritaria

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Sulaukę pranešimų, kad nuo liepos 19 d. bus uždarytas Dovilų pašto skyrius, seniūnijos gyventojai sunerimo – kodėl priimtas toks sprendimas ir kaip toliau bus teikiamos jiems reikalingos paslaugos. Trečiadienį jie gausiai rinkosi į susitikimą, kuriame išsakė savo nuogąstavimus.

 

Susitikimo dalyviai akcentavo, kad Dovilų seniūnija nuolat auga ir šiuo metu čia gyvena daugiau nei 6 tūkst. gyventojų. Pasak jų, nekyla abejonių, kad pašto skyrius yra reikalingas ir sunku įsivaizduoti laukiančią kasdienybę be įprastų paslaugų.

Susitikime dalyvavusi Klaipėdos rajono mero pavaduotoja Violeta Riaukienė pabrėžė, jog bus dedamos pastangos, kad būtų atkreiptas dėmesys į gyventojų nuomonę. Todėl artimiausiu metu bus organizuojamas susitikimas su pašto skyriaus savininku – AB „Lietuvos paštas“, nes būtina gyventojams pateikti aiškius argumentus, dėl ko skyrius uždaromas.

„Gaila, kad į šį susitikimą neatvyko „Lietuvos pašto“ atstovai. Paštas nuo seno – viena iš svarbiausių gyvenvietės vietų, kur galima gauti daugybę paslaugų, o šie pokyčiai palies ypač gausų gyventojų skaičių. Jie iš pirmų lūpų turi sužinoti motyvus, kodėl skyrius uždaromas, ir išgirsti, kokios paslaugų alternatyvos toliau jiems siūlomos. Todėl stengsimės, kad būtų surengtas gyventojų ir „Lietuvos pašto“ atstovų susitikimas, kuriame jie galėtų užduoti rūpimus klausimus bei išgirsti atsakymus. Tada ir laukiančias permainas bus lengviau įvertinti“, – sako vicemerė Violeta Riaukienė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 263 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,