Mano Gargždai



Autoįvykyje prie Lėbartų – sužeistas vaikas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Lietuvos policijos nuotr. Asociatyvi Lietuvos policijos nuotr.

Sekmadienį Klaipėdos rajone įvyko avarija, kuri vairuotojus privertė prisiminti, kaip elgtis lygiareikšmių kelių sankryžoje. Tik gaila, kad per šį pamokantį įvykį nukentėjo niekuo dėtas vaikas.

 

Įskaitinis eismo įvykis sekmadienį užregistruotas Klaipėdos rajone, visai netoli uostamiesčio. Jame nukentėjo vienas žmogus. Nepilnametis automobilio keleivis.

Apie 15.30 val. Lėbartų kaime susidūrė du lengvieji automobiliai. Avarija įvyko žvyrkelyje, lygiareikšmių kelių sankryžoje. „Honda CR-V“ nepraleido iš dešinės važiavusios „Toyota Land Cruiser“.

Mašinoms susidūrus, „Honda“ vairavęs 31 metų vyras ir 47-erių jo kolega iš „Toyota“ nenukentėjo. Abu vairuotojai buvo blaivūs.

Medikų pagalbos prireikė mažamečiui „Honda CR-V“ keleiviui. Greitosios medicininės pagalbos brigada nukentėjusį trejų metų berniuką nuvežė į ligoninę.

Eismo įvykio aplinkybės yra tiriamos. Pirminiais duomenimis, dėl avarijos kaltas „Honda CR-V“ vairuotojas, lygiareikšmių kelių sankryžoje nesilaikę dešinės rankos taisyklės.

Vairuotojai šį žvyrkelį galėjo pasirinkti nenorėdami gaišti laiko spūstyje, pastaruoju metu nuolat susidarančioje dėl kelio Ketvergiuose remonto.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, liepos 22–24 dienomis šalyje užregistruotose 29-iuose įskaitiniuose eismo įvykiuose du žmonės žuvo (pėsčiasis ir keleivė) ir 38 sužeisti (septyni nepilnamečiai).

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 248 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,