Mano Gargždai



Į Lietuvą grįžta karštis: bent porą dienų kais iki 30 laipsnių

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Astos Šatkienės nuotr. Astos Šatkienės nuotr.

Trečiadienio dieną šalies orus lems nemažą Europos dalį apimantis anticiklonas. Nuo pat ryto daug kur dangus bus mažai debesuotas ar visai giedras. Nakties metu vietomis susiformavęs rūkas gana greitai sklaidysis.

 

Lietaus iki pat vakaro tikrai nesulauksime. Dvelks menkai juntamas nepastovios krypties vėjas. Temperatūra jau kils sparčiau ir įdienojus daug kur oras šils iki 23–26, kai kuriose vietovėse šalies pietvakariuose iki 27–28 laipsnių.

Ketvirtadienio naktį debesys išliks visai reti, daug kur laikysis giedras ir žvaigždėtas dangus. Pietinių krypčių vėjo beveik nesijaus. Oras daugelyje šalies vietų atvės iki gaivių 10–15 laipsnių, o kiek šilčiau, apie 16–18 laipsnių šilumos išsilaikys kai kur vakariniuose rajonuose.

Ketvirtadienio diena ir toliau leis mėgautis vasariškai maloniais ir dar šiltesniais orais. Nuo pat ryto netrūks saulės spindulių, o pasirodantys reti ir aukšti debesys saulės bus lengvai peršviečiami. Išliks sausa, dvelks šiltas ir menkai juntamas pietų, pietryčių vėjas. Temperatūra popietę daug kur pakils iki 25–29, vietomis ir 30 laipsnių.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 269 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,