Mano Gargždai



Mokiniai Priekulėje mokysis erdviau: gautas statybos leidimas gimnazijos priestatui

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Džiugiomis nuotaikomis gyvena Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos bendruomenė. Gautas leidimas priestato prie buvusio mokyklos stadiono ir aikštyno statybai. Mokiniai ir mokytojai turės daugiau erdvės, o naujai įrengta aktų sale galės naudotis ir miesto bendruomenė.

 

„Nuosekliai dirbame, kad rajono vaikai gautų kokybiškas ugdymo paslaugas – tvarkoma ugdymo įstaigų infrastruktūra, remontuojami pastatai, todėl smagu pranešti žinią, kurios laukė visas Priekulės miestas. Gimnazijoje mokosi išties didelis skaičius mokinių – apie 800, tad mokyklai darėsi vis sunkiau išsitekti turimose patalpose“, – sako mero pavaduotoja Violeta Riaukienė.

Statybos darbų konkursą laimėsiantis rangovas turės pastatyti vieno aukšto 798 kv. metrų mokyklos priestatą. Jame bus įrengtos keturios klasės ir beveik 280 kv. m dydžio aktų salė. Į priestatą bus galima patekti per naują vestibiulį iš senojo mokyklos korpuso bei per dar vieną įėjimą iš stadiono pusės.

Projekte numatyta, kad statant priestatą bus išsaugotas ir vidiniame mokyklos kieme augantis ąžuolas, o prie jo sukurta rekreacinė erdvė su lauko terasa.

Bus tvarkoma ir kita infrastruktūra: stadiono pusėje, prie Priekulės vaikų darželio planuojama įrengti įvažiavimą iš Žirgų gatvės, aikštelę su automobilių stovėjimo vietomis ir pėsčiųjų taką iki naujojo gimnazijos priestato.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 292 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,