Mano Gargždai



Gerai apmokamas darbas ukrainiečiams

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Europoje prasidėjus karui, Lietuva susidūrė su neregėto masto situacija, kuomet tūkstančiai karo pabėgėlių mūsų šalyje pradėjo ieškoti darbo. Situacija išties sunki, tačiau darbo ukrainiečiams netrūksta ir galima atrasti daugybę puikių pasiūlymų. Skaitydami toliau sužinosite, koks siūlomas darbas ukrainiečiams, kokios įsidarbinimo galimybės ir galėsite padėti nuo karo nukentėjusiems pažįstamiems ar artimiesiems.

 

Įvairūs darbo pasiūlymai žmonėms iš Ukrainos

Ukrainiečiai būdavo įdarbinami mūsų šalyje ir anksčiau, tačiau pastaruoju metu šis procesas labai suintensyvėjo. Neatsitiktinai atsirado ir žymiai daugiau įvairių darbo pasiūlymų skirtingose srityse, kad kiekvienas iš Ukrainos atvykęs gautų sau reikiamą darbą ir galėtų užsidirbti pragyvenimui. 

Į pasikeitusią situaciją buvo sureaguota žaibiškai, praplečiant darbo skelbimų kiekį ir įdarbinant dar daugiau žmonių iš Ukrainos. Labai daug padėjo ir įvairios organizacijos, bendras piliečių sąmoningumas. Dėl susiklosčiusios kritinės situacijos, palengvėjo ukrainiečių įdarbinimo procesai, kurie tapo žymiai lengvesni ir sklandesni.

Dabar kiekvienas ukrainietis Lietuvoje gali įsidarbinti iš karto, reikia tik turėtų biometrinį pasą, o jo neturint galima greitai gauti užsiregistravus Migracijos departamente. Ukrainiečiai gali būti įdarbinti ir Lietuvoje, ir užsienyje. Darbai dažniausiai apima logistikos, gamybos, prekybos sritis, tačiau galimi ir kitų sričių pasiūlymai. Jokios patirties nereikia, visko apmokoma, tereikia noro ir motyvacijos dirbti, ko paprastai, kaip pastebėta, ukrainiečiams netrūksta.

 

Pagalba, kai jos labiausiai reikia

Nei vienas iš Ukrainos pabėgęs žmogus neliks užmirštas ir gaus savo gabumus bei poreikius atitinkantį darbo pasiūlymą, galės realizuoti save naujoje valstybėje ir pradėti čia gyventi orų gyvenimą. Tai ypač svarbu tokioje skaudžioje ir netikėtoje situacijoje, kuri privertė palikti savo namus tūkstančius, net milijonus žmonių.

Pas įdarbinimo specialistus rasite daugybę darbo pasiūlymų ukrainiečiams ir visą reikalingą pagalbą įsidarbinant, tad jeigu turite pažįstamų iš Ukrainos, kurie šiuo metu ieško darbo ir nežino, nuo ko pradėti – rekomenduokite jiems pasižvalgyti po naujausius darbo pasiūlymus. Tikrai kiekvienas atras tai, ko ieško, o jeigu idealiai tinkamo darbo iš karto atrasti ir nepavyks, kurį laiką padirbus viename ar kitame ir paieškojus nuodugniau, tikrai pasiseks ilgainiui rasti išsvajotą vietą. Metas nieko nelaukti ir pradėti ieškoti, nes kas ieško, tas ir randa. Ieškant ir nuolatos judant į priekį bus tik lengviau.

Puikūs, gerai apmokamo darbo ukrainiečiams pasiūlymai skirtingose srityse ir pagal skirtingus gabumus! Padėkime naujakuriams rasti naują patikimą darbo vietą.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 254 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,