Mano Gargždai



„Karklės“ festivalyje svaigina ne tik muzika: pradėti 8 tyrimai dėl narkotinių medžiagų laikymo

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Joanos Suslavičiūtės nuotr. Joanos Suslavičiūtės nuotr.

Kaip praneša Klaipėdos apskrities vyriausiasis komisariatas, Klaipėdos r., Karklės k., per tris „Karklės“ festivalio paras policijos pareigūnai, kartu su tarnybiniais šunimis, nustatė net 8 galimai narkotinių medžiagų turėjusius ar vartojusius asmenis. Visais atvejais pradėti tyrimai pagal LR BK 259 str.

 

Rugpjūčio 12 d., apie 18 val., 1993 m. gim. vyras, prekybinėje palapinėje turėjo stiklinių indų su augalinės kilmės medžiaga, galimai kanapėmis. 1993 m. vyras sulaikytas.

Rugpjūčio 13 d. muzikos festivalio teritorijoje patruliuojant kinologams su tarnybiniu šunimi, tarnybinis šuo Gėris savo elgesiu parodė, jog 2000 m. gimęs vaikinas gali su savimi turėti narkotinių medžiagų. Patikrinus minėto asmens palapinę rastas folijos lankstinukas su augalinės kilmės medžiaga, popierinis lankstinukas su milteliais ir lankstinukas su 2,5 tabletės, kurios kaip įtariama gali būti narkotinės medžiagos.

Tą pačią dieną muzikos festivalio teritorijoje patruliuojant kinologams su tarnybiniu šunimi, šuo Gėris savo elgesiu nurodė, jog 1992 m. gimęs vyras gali turėti narkotinių medžiagų. Patikrinus asmens palapinę, rasta dėžutė, kurioje buvo augalinės kilmės medžiagos, plastiko maišelis su augalinės kilmės medžiaga, smulkintuvas.

Tą patį vakarą, apie 22 val., muzikos festivalio teritorijoje pėsčiomis patruliuojantys pareigūnai patikrino 1991 m. gim. vyrą, pas kurį rasta cigaretė skleidžianti specifinį kvapą, įtariama, jog tai gali būti narkotinė medžiaga.

Rugpjūčio 14 d., apie 18.22 val., Klaipėdos r., Karklės k., policijos kinologams dirbant su tarnybiniu šunimi, tarnybinis šuo Naruto savo elgesiu parodė, jog 1996 m. gim. vyras gali turėti draudžiamų medžiagų. Atlikus dalinę asmens apžiūrą, rasta žydra tabletė. Asmens palapinėje rastos dar dvi įtarimų sukėlusios tabletės ir lankstinukas su augalinės kilmės medžiagos likučiais.

Apie 20.57 val., policijos kinologams dirbant su tarnybiniu šunimi, tarnybinis šuo Naruto savo elgesiu parodė, jog palapinėje gali būti draudžiamų medžiagų. Palapinėje rasta cigaretė skleidžianti specifinį kvapą, taip pat apžiūrėjus palapinėje buvusį, 1993 m. gim. vyrui priklausantį sportinį krepšį, jame rastas folijos lankstinukas su augalinės kilmės medžiaga, taip pat rastas plastiko maišelis su baltos spalvos milteliais.

Jau po vidurnakčio, rugpjūčio 15 d., apie 00.45 val., pėsčiomis patruliuojantys policijos pareigūnai pastebėjo jaunuolių grupę, kurioje vienas rūkė specifinį kvapą skleidžiančią cigaretę, kurią, pastebėjęs pareigūnus, numetė. Atlikus 2000 gim. vaikino dalinę apžiūrą, kišenėje rasta suktinė su augalinės kilmės medžiaga. Asmuo sulaikytas.

Tą pačią naktį apie 02.50 val., patruliuojant pareigūnams su tarnybiniu šunimi, šuo savo elgesiu parodė, kad 1993 m. gim. vyras gali su savimi turėti draudžiamų medžiagų. Greta vyro rasta dėžutė su augalinės kilmės medžiaga, taip pat ant stalo rasta pusė surūkytos cigaretės skleidžiančios stiprų specifinį kvapą.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 776 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,