Mano Gargždai



Mobilus Klimato muziejus – jau Gargžduose!

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Per Lietuvą keliaujantis mobilus Klimato kaitos muziejus šiandien duris atvėrė ir Gargžduose. Nemokamai apsilankyti muziejuje ir išmėginti interaktyvias edukacijas su gidu arba savarankiškai gargždiškiai ir miesto svečiai galės kasdien iki sekmadienio vakaro.

 

Keturi moduliniai muziejaus konteineriai įkurdinti aikštėje šalia Gargždų kultūros centro.

Parodos ekspozicijose interaktyviais ir lengvai suprantamais būdais lankytojai supažindinami su visomis pagrindinėmis ekologijos krizėmis: nuo kasmet vis labiau kylančios vidutinės oro temperatūros ir šiltnamio efekto iki mikroplastikų Baltijos jūroje ir rūgštėjančio jūros vandens.

Nemokamose ekskursijose kiekvienas ne tik išgirs apie visuomeninį poveikį šioms problemoms, bet ir gali apytiksliai apskaičiuoti asmeninį CO2 pėdsaką keliaujant arba renkantis pusryčius bei pietus. Muziejuje taip pat galima mintimis nusikelti į kai kurias smarkiau klimato kaitos paveiktas šalis ir savomis rankomis patirti 50 laipsnių kaitrą.

Pasivaikščioti po muziejų galima savarankiškai arba su gidu. Norintys ekskursijos su gidu, kviečiami registruotis iš anksto internetiniame puslapyje https://klimatomuziejus.lt.

 

Muziejaus darbo laikas:

Antradienis–sekmadienis: 11.30–19.30 val.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 176 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,