Mano Gargždai



Išgelbėjo katino gyvybę, tačiau prarado automobilį: po smūgio mašina paskendo liepsnose

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Eimanto Chachlovo nuotr. Asociatyvi Eimanto Chachlovo nuotr.

Vėlų ketvirtadienio vakarą Klaipėdoje įvykusi avarija baigėsi gaisru. Užsidegė lengvasis automobilis. Žmonės per šį eismo įvykį, kurį sukėlė vairuoti teisės neturinčio klaipėdiečio meilė gyvūnams, nenukentėjo.

 

Du lengvieji automobiliai vėlų ketvirtadienio (rugsėjo 29 d.) vakarą neprasilenkė pramoninėje uostamiesčio dalyje. Avarija apie 21.53 val. įvyko Svajonės gatvėje. Susidūrė „Lexus 450“ ir „Peugeot 406“.

Į eismo įvykio vietą iškviesti ne tik policininkai, bet ir ugniagesiai. Pastarieji įvykio vietoje pasirodė jau po trijų minučių.

Po smūgio užsidegė „Peugeot 406“. Per gaisrą išdegė automobilio variklio skyrius, apsilydė salono plastmasinės detalės, nuo karščio išdužo priekinis stiklas. Ugniagesiai greitai liepsnas sutramdė ir gaisrą užgesino. Abu automobiliai patraukti nuo važiuojamosios kelio dalies, sutvarkyta kelio danga.

Per avariją ir gaisrą žmonės nenukentėjo. Abiejų automobilių vairuotojai buvo blaivūs.

„Vakarų ekspreso“ duomenimis, avarijos kaltininku tapo „Peugeot 406“ vairavęs vyras. Važiuodamas Svajonės gatve jis prieš akis pamatė į gatvę netikėtai išbėgusį katiną. Nenorėdamas suvažinėti gyvūno, staigiai pasuko vairą į kairę ir rėžėsi į iš priešpriešos atvažiuojantį „Lexus 450“.

„Peugeot 406“ vairuotojas policininkams negalėjo pateikti vairuotojo pažymėjimo. Paaiškėjo, kad gyvūnus mylintis vyras neturi teisės vairuoti transporto priemones. Jo laukia ne tik finansiniai nuostoliai dėl avarijos metu padarytos žalos atlyginimo, bet ir dideli nemalonumai su teisėsauga.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 404 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,