Mano Gargždai



Stotelėje autobuso partrenkta moteris neišgyveno

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Freepic.com nuotr. Asociatyvi Freepic.com nuotr.

Uostamiesčio medikams nepavyko išsaugoti miesto maršrutinio autobuso partrenktos senjorės gyvybės. Teigiama, jog moteris sužalota, kai autobusas pradėjo važiuoti jai iš pastarojo dar neišlipus.

 

Kiek ilgiau nei savaitę Klaipėdos medikai kovojo dėl sunkiai sužalotos moters gyvybės. Tačiau visos jų pastangos baigėsi nesėkmingai – 73 metų klaipėdietė mirė.

Senjorė nukentėjo per eismo įvykį. Medikams pranešus tragišką žinią, jo aplinkybių tyrimą į savo rankas perėmė Klaipėdos apskrities VPK Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai.

Įskaitinis eismo įvykis, kuriame nukentėjo žmogus, uostamiestyje užregistruotas spalio 12-osios pavakarę.

Tragiškai pasibaigusi avarija įvyko vienoje iš centrinių Klaipėdos miesto gatvių.

Iš sustojimo vietos Herkaus Manto gatvėje (Universiteto stotelė) pajudėjęs 3 maršruto miesto maršrutinis autobusas MAN kliudė ką tik iš jo išlipusią moterį ar dar net nespėjusią išlipti senyvą klaipėdietę.

Sužeistą moterį greitosios medicininės pagalbos (GMP) brigada nuvežė į ligoninę, kurioje ji palikta gydyti. Senjorė mirė spalio 20-osios naktį.

Autobusą vairavęs 62 metų vyras buvo blaivus.

Pradėtą ikiteisminį tyrimą dėl žmogaus mirtimi pasibaigusios avarijos sunkina tai, kad minėtame autobuse nėra vaizdo kamerų. Paaiškėjo, kad jas turi ne visi uostamiesčio gatvėmis važinėjantys maršrutiniai autobusai.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 387 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,