Mano Gargždai



Helovino renginių Klaipėdos rajone kalendorius

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Freepic.com nuotr. Asociatyvi Freepic.com nuotr.

Paskutinėmis spalio dienomis Klaipėdos rajono kultūros įstaigos, bendruomenės ruošiasi iš svetur atkeliavusiai ir puikiai prigijusiai šventei – Helovinui: kas gamina moliūgų žibintus, kas iš jų versa sriubą, kas ruošia įdomius kostiumus ar smagius pasirodymus. Kai kurie ruošia siaubo kupinas erdves. Visus nemokamus šiai progai skirtus renginius sudėjome į vieną vietą – kviečiame išsirinkti ir sudalyvauti.

 

Spalio 27 d. 18 val. Girininkų kaimo bendruomenė kviečia į moliūgų ir šviesos šventę Girininkų amatų kiemelyje. Šventės metu Vėžaičių pagrindinės mokyklos, Girininkų skyriaus „Kodėlčiukų“ grupės vaikučiai pristatys spektaklį „Moliūgo gimtadienis“, veiks „Siaubo namelis“, kiemelį puoš švieselių ir moliūgų skveras, vyks įvairūs žaidimai ir estafetės su moliūgais. Tai pat šventės dalyvių laukia labai gardi moliūgų sriuba, muzika bei gera nuotaika.

 

Spalio 27 d. 18:30 val. Kretingalės kultūros centras kviečia į moliūgų pjaustymo edukaciją. Norint dalyvauti, reikia atsinešti savo moliūgą ir peiliuką.

 

Spalio 28 d. 18 val. Gargždų miesto bendruomenė kviečia visus gyventojus į Žibintų šventę Klaipėdos gatvėje ir knygyno skverelyje. Ragina gaminti žibintus iš įvairių medžiagų ir jais papuošti miesto centrą.

 

Spalio 28 d. 18 val. Plikių kultūros namuose vyks kitokios mados vakaras „Svečiai iš nakties“. Šventės metu vyks netradicinių kostiumų pristatymas, Kretingalės kultūros centro meno kolektyvų koncertas. Kviečia ateiti pasipuošus kitokiu kostiumu – žada dovanų.

 

Spalio 28 d. 17 val. Girkalių kultūros namuose vyks moliūgų pjaustymo edukacija „Moliūginės spingsulės“. Norint dalyvauti, reikia atsinešti savo moliūgą ir peiliuką.

 

Spalio 28 d. 18 val. Veiviržėnų kultūros centro Endriejavo skyrius kviečia Endriejavo bibliotekos patalpose skaptuoti savo atsineštus moliūgus, gaminti kaukes, skanauti moliūgienę ir smagiai praleisti vakarą.

 

Spalio 29 d. 19 val. Geologų kvartalo vaikų žaidimo aikštelėje Gargžduose vyks šventinis Helovinas „Baisa-pabaisa“. Dalyvių laukia žaidimai, vaišės ir pramogos.

 

Spalio 29 d. 19 val. Maciuičių parke vyks Moliūgų šventė. Organizatoriai kviečia nepamiršti savo moliūgo ir geros nuotaikos.

 

Spalio 30 d. 18 val. Girkalių kultūros namų kolektyvas kviečia sušilti prie moliūginių spingsulių atmosferiniame vakare, kurio metu būsite tiesiog Jūs, žirgeliai su karieta, moliūgai, kaimynai, draugai ir moliūginės bendruomenės vaišės!

 

Spalio 31 d. 18–22 val. Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijoje veiks „Siaubo mokykla“. Organizatoriai sako, kad bus tikrai baugu, todėl silpnų nervų žmonėms ir vaikams iki 7 metų dalyvauti nerekomenduoja, o vaikai iki 14 metų bus įleidžiami tik su tėvais.

 

Spalio 31 d. 19–21 val. visi kviečiami į Mistinį moliūgų slėnį Kretingalėje. Organizatoriai užsimena, kad tokios šiurpinančios atmosferos su mistiniais personažais slėnyje dar niekada nebuvo.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 331 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,