Mano Gargždai



Nesuvaldytas automobilis trenkėsi į medį: vairuotojas pasišalino iš įvykio vietos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Klaipėdos kelių policijos nuotr. Asociatyvi Klaipėdos kelių policijos nuotr.

Savaitgalį pajūrio policininkams ne tik teko aiškintis avarijos aplinkybes, bet ir ieškoti į medį atsitrenkusį automobilį palikusio vairuotojo. Jaunam vyrui pasišalinti nesutrukdė net ir patirti sužalojimai.

 

Įskaitinis eismo įvykis, kuriame nukentėjo žmogus, praėjusį savaitgalį užregistruotas Klaipėdos rajone. Avarija šeštadienį (lapkričio 5 d.) paryčiui įvyko Baičių kaime. Ir šio eismo įvykio aplinkybės pakankamai mįslingos. Apie pusę penkių rajoniniame kelyje Kisiniai–Baičiai–Šniaukštai nesuvaldytas „Chevrolet Captiva“. Tuo metu kelio danga buvo šlapia ir slidi.

Automobilis kliudė įspėjamąjį kelio ženklą „Posūkio kryptis į dešinę“, nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į medį. Per avariją sužeistas „Chevrolet Captiva“ vairavęs 28 metų vyras. Jis nei policininkų, nei medikų pagalbos nelaukė ir iš eismo įvykio vietos pasišalino. Tačiau atsakomybės už padarytą avariją jam išvengti nepavyks. Įtariama, kad jos priežastimi tapo saugaus greičio nesilaikymas.

Lapkričio 4–6 dienomis policininkai šalyje užregistravo 146 eismo įvykius.

21-ame eismo įvykyje sužeisti 24 žmonės, tarp jų keturi nepilnamečiai (du keleiviai, motociklo vairuotojas ir pėsčiasis).

Nukentėjo 13 vairuotojų (1 motociklo), 7 pėstieji (2 – pėsčiųjų perėjose, 4 – tamsiuoju paros metu), 2 keleiviai ir 2 dviračių vairuotojai.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 179 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,