Mano Gargždai



Neblaivų ir neturintį teisės vairuoti vairuotoją demaskavo pati gamta: sniego spąstų neįveikė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Klaipėdos kelių policijos nuotr. Asociatyvi Klaipėdos kelių policijos nuotr.

Savaitgalį pasivažinėti snieguotais Klaipėdos rajono keliais nusprendęs pusamžis vyras labai greitai šio sumanymo pasigailėjo. Ir pusnyse užklimpęs jo automobilis netapo didžiausia bėda.

 

Šeštadienį (gruodžio 17 d.) per pietus Klaipėdos rajono policininkai sulaukė iškvietimo į Šimkų kaimą, esantį tarp Plikių ir Kretingalės.

Apie 13.30 val. pranešta, jog jame sniege užklimpo „Toyota Avensis“. Kitiems eismo dalyviams kilo įtarimas, kad šio lengvojo automobilio vairuotojas gali būti neblaivus.

Į Šimkus atvykę pareigūnai rado šalia mašinos stoviniuojantį 52 metų vyrą. Įtariama, kad jis ir vairavo „Toyota Avensis“. Vyrui nustatytas sunkus girtumo laipsnis. Į alkotesterį įpūtė 2,66 alkoholio promilės.

Lyg to dar būtų negana, paaiškėjo, kad šis asmuo apskritai neturi teisės vairuoti.

Vyras nesulaikytas. Jam įteiktas šaukimas atvykti į apklausą policijos komisariate. Jo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas ir gresia baudžiamoji atsakomybė.

Kone analogiškų problemų šio sekmadienio (gruodžio 18 d.) naktį Klaipėdos rajone prisidarė ir 64 metų vyras. Jo vairuojama „Volvo V70“ praėjus vos 4 minutėms po vidurnakčio sustabdyta prie Kretingalės esančiame Šlikių kaime.

Vairuotojui nustatytas baudžiamąją atsakomybę užtraukiantis vidutinis girtumo laipsnis – 1,75 alkoholio promilės. Jis nesulaikytas. Teks pačiam išsiblaivius atvykti į apklausą policijos komisariate.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 512 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,