Mano Gargždai



Vėžaičių viadukas uždaromas iki gruodžio

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Vėžaičių viadukas. Google nuotr. Vėžaičių viadukas. Google nuotr.

Vėžaičių gyventojams bei pajūrio vairuotojams, pro šį miestelį įpratusiems važiuoti į Plungę, teks pasirinkti aplinkkelius - pradedama vadinamojo Vėžaičių viaduko rekonstrukcija.

 

Vėžaičių viadukas, nutiestas virš automagistralės Vilnius-Klaipėda, dėl nusidėvėjimo yra itin prastos būklės. Jo rekonstrukcijos darbų konkursą paskelbusi Lietuvos automobilių kelių direkcija beveik 2 mln. Lt vertės darbų sutartį pasirašė su UAB „Žemaitijos keliai“.

Paruošiamieji darbai ant viaduko, oficialiai priskiriamo keliui Nr. 228 Dauparai-Gargždai-Vėžaičiai, bei šalia jo jau pradėti, o šiandien čia bus uždarytas ir eismas.

Planuojama, kad darbai turėtų būti baigti iki šių metų gruodžio 1-osios, ir, panašu, visą tą laiką vairuotojams teks rinktis kitus kelius.

 

Išvažiuojant iš Vėžaičių Klaipėdos kryptimi niekas nesikeis - tą, kaip ir iki šiol, bus galima padaryti įvažiuojant į automagistralę ties vadinamuoju Lapių keliu.

O štai norint patekti į Gargždus Žemaičių plentu, to padaryti nebepavyks, tad, išvažiavus į automagistralę, teks judėti uostamiesčio kryptimi iki kelio Kretinga-Gargždai viaduko.

Pasiekti Vėžaičius važiuojant nuo Klaipėdos ar Gargždų bus galima tik vienu keliu - naudojantis kitu, esančiu ne per toliausiai nuo pradedamojo rekonstruoti, viaduku, vedančiu į Veiviržėnus.

Pasak Vėžaičių seniūno pavaduotojos Janinos Žalgirienės, vietos gyventojai apie eismo pasikeitimus informuoti jau anksčiau, jiems jokio siurprizo nebus.

„Niekas nesiskundžia, atvirkščiai, visi tik džiaugiasi, kad ta rekonstrukcija prasideda, juk ir dviračių tako dalį kartu žada nutiesti“, - teigė ji.

„Žemaitijos kelių“ atstovų teigimu, viaduko rekonstravimo metu bus sustiprinta perdanga įtempiant naujus vielapluoščius, visiškai pakeistos pakloto konstrukcijos ir visi paslankūs ir nepaslankūs lankstai.

VEdid WWW

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 649 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,