Mano Gargždai



Kviečia teikti kandidatūras Johano Ferdinando Kelkio premijai „Jaunasis publicistas“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybės administracija kviečia teikti kandidatūras Johano Ferdinando Kelkio premijai „Jaunasis publicistas“ gauti.

 

Premijos dydis – 500 eurų. Premija gali būti skiriama Klaipėdos rajone gyvenamąją vietą deklaravusiems 14–19 metų moksleiviams už kūrybiškus, meniškai brandžius reportažus, esė ir apybraižas. Atsižvelgiant į tai, kad 2023 metais minimos Klaipėdos krašto prijungimo prie Lietuvos ir 1923 metų sukilimo 100-osios metinės, šiais metais kviečiame teikti kūrinius, susijusius su Klaipėdos krašto istorija, žymiais istoriniais veikėjais ir pan. temomis.

Kandidatus siūlyti gali Švietimo, kultūros įstaigų, visuomenės informavimo priemonių, jaunimo ar kt. organizacijų atstovai, parengę nustatytos formos rekomendaciją/motyvacinį laišką (1 priedas) bei pateikdami publikuoto (-ų) kūrinio (-ių) kopiją (-as) – ne daugiau kaip du kūrinius. Pateikiami kūriniai, parašyti ne anksčiau nei prieš metus. Savo kandidatūrą siūlyti gali ir patys kūrinių autoriai pateikę aukščiau išvardintus dokumentus.

Premijos skyrimo nuostatus, paraiškos ir rekomendacijos/motyvacinio laiško formą rasite adresu  https://klaipedos-r.lt/kultura/premijos/j-f-kelkio-premija/ (Kultūra/ Premijos/ J. F. Kelkio premija/ J. F. Kelkio premijos „Jaunasis publicistas“ skyrimo nuostatai).

Kandidatų dokumentai su priedais priimami iki š. m. vasario 28 d. 15 val. (imtinai). Kandidatą pristatantys dokumentai ir kūrinys(-iai) pateikiami viename užklijuotame voke adresu Klaipėdos g. 2, LT-96130 Gargždai. Ant voko turi būti nurodyta pareiškėjo pavadinimas ir kontaktai (adresas, telefonas, el. paštas), žyma „Johano Ferdinando Kelkio premijos „Jaunasis publicistas“ skyrimo komisijai“. Paraiškos taip pat gali būti teikiamos per Savivaldybės elektroninių paslaugų valdymo sistemą pateikiant elektroninę priemonės paraišką „Word“ formatu, o priedus PDF formatu (pasirašytos elektroniniu parašu).

Premijos įteikimo iškilmes organizuos Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešoji biblioteka ir Dovilų etninės kultūros centras.

Kontaktinis asmuo – Kultūros skyriaus patarėja Jūratė Dobrovolskienė, tel. +370 606 97 344, el. p.  .

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 329 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,