Mano Gargždai



Klaipėdoje siautėja BMW automobilių dalių vagys

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi policijos nuotr. Asociatyvi policijos nuotr.

Dvi naktis iš eilės Klaipėdoje darbavosi automobilių dalių vagys. Jų taikiniu, jau ne pirmą kartą, tapo BMW markės automobiliai.

 

Šiandien (vasario 22 d.) paryčiui dalį šiaurinėje uostamiesčio dalyje esančio Dragūnų kvartalo gyventojų pažadino veikti pradėjusi automobilio signalizacija.

Šis garsas nieko gero nežadėjo Dragūnų gatvėje nakčiai palikto BMW X5 savininkui. Apie 4.46 val. pastebėta, kad daugiabučio namo kieme stovėjusi mašina yra apvogta. Išdaužus priekinių durelių lango stiklą, nugvelbtas prietaisų skydelis. Padarytas žala įvertinta apie 1000 eurų. Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo turto vagystės.

Trys, lygiai tokie patys, tyrimai uostamiestyje pradėti ir antradienį. Trys BMW vasario 21-osios naktį apvogti pietinėje miesto dalyje. Labai didelė tikimybė, jog tai yra tų pačių nusikaltėlių darbas. Į visus automobilius patekta išdaužus priekinių durelių lango stiklą.

Vaidaugų gatvėje, iš daugiabučio automobilių stovėjimo aikštelėje palikto įmonei priklausančio BMW, pavogtas vairas (žala – apie 700 eurų).

Smiltelės gatvės kieme stovėjęs BMW liko be vairo ir multimedijos detalės. Vagims patiko ir salone rasti dveji akiniai nuo saulės. Padaryta apie 950 eurų žala.

Naujakiemio gatvėje ilgapirščiams iki galo įgyvendinti savo kėslų nepasisekė. Išdaužę kieme stovinčio BMW priekinių durelių lango stiklą, jie nieko nepavogė. Sugebėjo tik apibraižyti dureles ir apgadinti šoninį veidrodėlį, padarydami apie 2000 eurų žalą. Įtariama, kad nusikaltėlius galėjo kas nors išgąsdinti.

Du BMW X5 šio vasario pradžioje apvogti uostamiesčio rytinėje dalyje esančiame Paupių mikrorajone. Į mašinų vidų patekta išdaužus galinių durelių lango stiklą. Pavogti vairai, multimedijos, vieno automobilio valdymo blokas, nuardyta apdaila. Padaryta bendra žala įvertinta 10 500 eurų.

BMW dalių vagys pajūryje pakankamai aktyviai siautėjo ir praėjusiais metais. Pernai policininkams pavyko sulaikyti du po kelis kartus jau teistus asmenis, kurie galėjo apvogti net vienuolika BMW.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 264 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,