Mano Gargždai



Kaip pagaminti išskirtines etiketes rūbams?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Etiketės yra labai svarbios įvairiais aspektais – nuo produkto rinkodaros iki bendro prekės ženklo žinomumo. Drabužių etiketės – tai drabužių parduotuvėms, konditerijos parduotuvėms, butikams ir drabužių gamintojams skirtas gaminys. Jos visų pirma atlieka informacinę funkciją – jomis žymimi drabužiai. Ant jų pateikiama informacija apie drabužio dydį, medžiagą, iš kurios jis pagamintas ir kainą. Tačiau gerai suprojektuota etiketė taip pat yra labai gera reklamos priemonė. Ji daro įtaką prekės ženklo suvokimui ir jį pabrėžia.

 

Kur užsisakyti drabužių etiketes?

Galima pasirinkti įmonę, kur dizaino specialistai maketuoja ir gamina etiketes rūbams pagal individualius poreikius. Etikečių gamybai naudojamos įvairios patvarios medžiagos, tokios kaip kartonas arba austoms etiketėms gaminti – kokybiški siūlai. Drabužių etiketės gali būti bet kokio dizaino, spalvos ar formos. Apdailos būdas labai priklauso nuo parduodamų prekių paskirties ir kainos segmento. Pasirinkus etikečių maketavimu ir spausdinimu užsiimančią įmonę pliusas tas, jog didelė tekstilės etikečių gamybos patirtis leidžia per trumpą laiką pagaminti bet kokio sudėtingumo gaminius.

Iš esmės mados pramonė kiekvieną minutę tampa vis kūrybiškesnė, todėl turite tai išnaudoti savo naudai. Etiketės gali subtiliai reklamuoti jūsų gaminius pasauliui, ypač kai jos dedamos už gaminio ar drabužio ribų. Taip iš karto užtikrinamas jūsų prekės ženklo matomumas.

 

Kada verta pasirinkti išskirtines drabužių etiketes?

Jei dar tik žengiate pirmuosius žingsnius rinkoje ir ieškote efektyvaus būdo, kaip savo prekės ženklą išskirti iš minios, nestandartinės drabužių etiketės yra elementas, kuris jūsų atveju gali padėti.

Be to, kad savo asortimentui suteiksite asmeninį akcentą, nestandartinės etiketės yra ideali vieta skambiam šūkiui, kuris gali sukelti potencialių pirkėjų pasitikėjimą ir susižavėjimą.

 

Išskirtinės drabužių etiketės gali jums padėti:

  • įgauti nuolatinį savo klientų pasitikėjimą,
  • įtikinti potencialius pirkėjus, kad jie jums rūpi ir kad dedate papildomas pastangas, kad jūsų gaminiai būtų kokybiški ir tarnautų ilgus metus;
  • pagerinti savo prekės ženklo atpažįstamumą (jei jūsų etiketės tikrai unikalios, įsimenamos ir ikoniškos),
  • parodyti savo kūrybiškumą,
  • sukurti nuoseklų prekės ženklo įvaizdį,
  • pristatyti savo vertybes.
  • Reklama.

    Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 563 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,