Mano Gargždai



Naujieji Lietuvos Lotynų Amerikos šokių čempionai – gargždiškio ir kaunietės pora

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Einoras Degutis ir Ugnė Bliujūtė. Vidmanto Kirklio nuotr. Einoras Degutis ir Ugnė Bliujūtė. Vidmanto Kirklio nuotr.

Savaitgalį Šiauliuose įvyko šių metų Lietuvos standartinių ir Lotynų Amerikos šokių čempionatas. Čempionato medaliai išdalinti šešiolikos amžiaus grupių sportininkams – nuo jaunučių iki senjorų; o kartu su medaliais šokėjams atiteko ir kelialapiai į šių metų pasaulio ir Europos čempionatus.

 

Pirmą kartą Lotynų Amerikos šokių programos suaugusiųjų grupės Lietuvos čempionais tapo Einoras Degutis ir Ugnė Bliujūtė (Gargždų „Rolina“ ir Kauno „Sūkurys“), už penkis programos šokius surinkę beveik 167 balus. Antroji vieta atiteko tik šiemet iš jaunimo grupės į suaugusiuosius perėjusiam Roko Kraucevičiaus ir Ilzės Kaminskaitės duetui (Vilniaus „Judesys“), kuriam teisėjai skyrė daugiau nei 162 balus. Bronzos medaliais šioje grupėje džiaugėsi nauja pora – Valerijus Šylo ir Beatričė Rupšlaukytė (Vilniaus „Ratuto“), surinkę kiek daugiau nei 161 balą.

Lietuvos čempionate teisėjavo devyni vertintojai iš užsienio – Suomijos, Bulgarijos, Italijos, Ukrainos, Vokietijos, Austrijos, Rumunijos, Slovėnijos ir Lenkijos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 362 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,