Mano Gargždai



Patarimai, kaip išsirinkti skaistalus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Freepic.com nuotr. Asociatyvi Freepic.com nuotr.

Drąsiai galima sakyti, kad būtent skaistalai yra viena tų kosmetikos priemonių, kurią ypač svarbu turėti savo grožio reikmenų krepšelyje. Būtent ši priemonė yra reikalinga ne tik kuriant vakarinį ar šventinį makiažą, bet ir puikiai tiks kiekvieną rytą, jei norisi veidui suteikti gaivumo ir estetikos. Svarbu ir tai, kad vos viena spalva apsiriboti tikrai neverta – įsigykite bent 7–8 spalvų skaistalus, kad kas kartą galėtumėte išsirinkti tinkamiausią. Na, o, jei šią priemonę dar tik ruošiatės įsigyti, tai pats metas atkreipti dėmesį į šiuos patarimus.

 

Vienas svarbiausių dalykų, kurį reikia įvertinti, renkantis skaistalus, yra jūsų oda. Štai, pavyzdžiui, jei esate šviesiaodė, tai jums ypač puikiai tiks rožiniai skaistalai. Na, o, jeigu esate tamsesnio gymio, tuomet tikrai puikiai atrodysite, jei pasirinksite persikinių atspalvių skaistalus. Bene pati svarbiausia taisyklė, kurios reikėtų laikytis, kalbant apie odą ir skaistalus, yra tokia: kuo tamsesnė jūsų oda, tuo šiltesnių atspalvių skaistalus reikėtų rinktis.

Įvertinti reikėtų ir savo akių spalvą. Štai, pavyzdžiui, jeigu esate žaliaakė, tai tuomet pirmenybę derėtų teikti rožiniams skaistalams, na, o rudaakės ypač puikiai atrodys, jei tik pasirinks persikinių atspalvių skaistalus.

Taip pat turėtumėte atkreipti dėmesį ir į savo plaukų spalvą. Štai, pavyzdžiui, jeigu jūsų plaukai yra rožiniai, jums ypač tiks smėlio spalvos skaistalai, jeigu jūsų plaukai yra tamsūs, rinkitės vyšnios spalvos skaistalus, na, o, jeigu turite šviesius plaukus, puikiai tiks persiko atspalvio skaistalai.

Taip pat svarbu akcentuoti, kad šiandien jau galima įsigyti ne tik pudros tekstūros, bet ir skystos konsistencijos skaistalų. Svarbu akcentuoti, kad nemaža dalis merginų bei moterų neretai nežino, kam teikti pirmenybę. Taigi, svarbu atminti, kad jeigu jūsų oda yra riebi arba mišri, tokiu atveju, jums labiau tiks pudros konsistencijos skaistalai, na, o jeigu jūsų oda yra sausa, tuomet verta rinktis ir skystuosius skaistalus.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad jeigu šių grožio priemonių norite įsigyti greitai ir patogiai, tai rinkitės pirkimą internetu.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 496 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,