Mano Gargždai



Rajono pradinukai kovėsi šaškių varžybose (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Balandžio 5 dieną BĮ Sporto centro šachmatų-šaškių patalpose vyko Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų pradinių klasių šaškių varžybos. Į jas susirinko 6 komandos: iš Gargždų „Minijos“ ir „Kranto“ progimnazijų, Ketvergių, Vėžaičių, Endriejavo pagrindinių mokyklų ir Slengių mokyklos-daugiafunkcio centro.

 

Varžybos buvo atkaklios. Iki paskutinio mačo pabaigos nebuvo aišku, kas taps nugalėtojais bei prizininkais. O nugalėjo Ketvergių pagrindinės mokyklos mažieji šaškininkai, surinkę 8 komandinius taškus. Vienu tašku atsiliko abi Gargždų komandos. Tarp jų reikėjo skaičiuoti papildomus rodiklius, kurie palankesni buvo „Kranto“ komandai. Tad jie – antri, o „Minija“ – trečioje vietoje. Ir kitos komandos atkakliai kovėsi. Ketvirti liko Slengių jaunieji šaškininkai, penkti – Vėžaičių, o šešti – Endriejavo mokyklų atstovai.

Ketvergių komandą sudarė: Kęstutis Beržinis, Gytis Jonauskas, Kristianas Zaleckis ir Evita Vaškytė, komandos vadovė – mokytoja Rolanda Radavičienė.

Jau balandžio 22 dieną ketvergiškių laukia finalinės varžybos. Palinkėkime jiems sėkmės.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 163 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,