Logo
 Spausdinti šį puslapį

Rajono pradinukai kovėsi šaškių varžybose (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Balandžio 5 dieną BĮ Sporto centro šachmatų-šaškių patalpose vyko Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų pradinių klasių šaškių varžybos. Į jas susirinko 6 komandos: iš Gargždų „Minijos“ ir „Kranto“ progimnazijų, Ketvergių, Vėžaičių, Endriejavo pagrindinių mokyklų ir Slengių mokyklos-daugiafunkcio centro.

 

Varžybos buvo atkaklios. Iki paskutinio mačo pabaigos nebuvo aišku, kas taps nugalėtojais bei prizininkais. O nugalėjo Ketvergių pagrindinės mokyklos mažieji šaškininkai, surinkę 8 komandinius taškus. Vienu tašku atsiliko abi Gargždų komandos. Tarp jų reikėjo skaičiuoti papildomus rodiklius, kurie palankesni buvo „Kranto“ komandai. Tad jie – antri, o „Minija“ – trečioje vietoje. Ir kitos komandos atkakliai kovėsi. Ketvirti liko Slengių jaunieji šaškininkai, penkti – Vėžaičių, o šešti – Endriejavo mokyklų atstovai.

Ketvergių komandą sudarė: Kęstutis Beržinis, Gytis Jonauskas, Kristianas Zaleckis ir Evita Vaškytė, komandos vadovė – mokytoja Rolanda Radavičienė.

Jau balandžio 22 dieną ketvergiškių laukia finalinės varžybos. Palinkėkime jiems sėkmės.

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,