Mano Gargždai



Atėję orų pokyčiai atnešė vėsą – šalį skalaus lietus, šiluma nebedžiugins

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Lauros Jankutės nuotr. Lauros Jankutės nuotr.

Trečiadienio dieną Lietuvą pasieks vėsesnė oro masė kartu su lietumi. Rytiniuose rajonuose diena bus apniukusi, o ties vakariniais šalies regionais pamažu atsiras pragiedrulių. Daugelyje rajonų palis, ties rytiniais rajonais vyraus ištisinio pobūdžio lietus, kitur lis protarpiais.

 

Vakarinių krypčių vėjas bus apysmarkis. Drėgną ir vėjuotą dieną oro temperatūra nedžiugins ir svyruos tarp 7-12 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio naktį lietaus zona pradės trauktis iš Lietuvos. Danguje prasisklaidys tankesni debesys, atsiras nemažai pragiedrulių. Negausiai ir trumpai palis jau tik vietomis, daugiausia pirmoje nakties pusėje, ties rytiniais šalies rajonais.

Vakarų, pietvakarių vėjas liks apysmarkis, kai kur gūsiai užpūs 15 m/s. Naktis bus vėsi ir temperatūra pažemės iki 1-6 laipsnių šilumos.

Vietomis ore atsiras pragiedrulių, o dirvos paviršiuje daugelyje rajonų gąsdins šalnos iki 0-5 laipsnių šalčio.

Ketvirtadienio dieną bus debesuota su pragiedruliais. Daug kur sulauksime trumpo, daugiausia nedidelio lietaus. Pūs ir toliau vakarų, pietvakarių vėjas, 8-13 m/s, kai kur gūsiai 15 m/s. Šilumos bus menkai, nes sušils tik iki 8-13 laipsnių šilumos.

Artėjant savaitgaliui orų situacija mažai keisis, vyraus drėgnesni ir vėsesni orai.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 268 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,